Pokaži Full Verziju : pa50 ili pa60
e pa ovako momci, treba mi strucno misljenje, da li je bolje uzeti nov pa50 ili polovan pa60 ? jeste da je novo novo, ali po meni pa60 ima mnooogo kvalitetnije dirke. pa da cujem vas ? :)
u pravu si druze cak pa60 ima pripremu za HD.
To su jako slicne klavijature,nema neke bitne razlike osim mozda dirki.
Ja bih pre uzeo polovan,ali dobro ocuvan PA60(lepse izgleda od PA50 i bolje dirke).
ok hvala puno momci, tako sam i ja mislio, idem u potragu za pa60 :)
Kupi pa60...A ako hoćešimamja PA80 za 800eura...Radi sve ispravnoskupa saFMC-karticomi sređen za svirku...Aako ti se više dopadapa60 uzmi njega...Pozdrav!
harisfaz
07.08.2008, 02:46
Sve je stvar ukusa sta god da uzmes neces se pokajati, naravno provjeri ispravnost prije svega. Pozzz
daliborkorg
07.08.2008, 02:46
Goran91 moj ti je predlog druze da ti za te pare lepo kupis nekog gema npr. wk6, napunis sempolvima i sviras stvarno klavijaturu a ne igracku. Barem meni je ton korga pa50/60/80(bez kartice) odvratan. Ili uzmi neku kombinaciju kao sto sam ja nekad koristio pa50/60+neki jeftiniji sempler.To ti je moj savet, pozdrav.
Goran91 moj ti je predlog druze da ti za te pare lepo kupis nekog gema npr. wk6, napunis sempolvima i sviras stvarno klavijaturu a ne igracku. Barem meni je ton korga pa50/60/80(bez kartice) odvratan. Ili uzmi neku kombinaciju kao sto sam ja nekad koristio pa50/60+neki jeftiniji sempler.To ti je moj savet, pozdrav.
Ti Dalibore izgleda nisi dobro isprobo pa seriju
Ja kolikom dugo idem po restoranima i svirkama nikad nisam vidio neku drugu klavijaturu osim korga a ti gemovi su proslost.
daliborkorg
07.08.2008, 21:58
Ja prijatelju sviram pa1xpro, a svirao sam i pa60 pre 4god. pa80+kartica pre 3 god. i pa seriju znam u prste sta god te zanima. A nemoj da podcenjujes gema jer je on za pa50/60 zakon. Sa gemom wk6 dobijas 32mb sample rama+2mb fabrickih a ja svirku bez semplova ne bih mogao da zamislim. Kakav je bubanj na korgu pa50/60?
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.