Pokaži Full Verziju : Dragisa Milanovic
jeftabgd
21.07.2008, 13:27
Pogledajte na YouTube,Dragisa Milanovic(Lebane).Covek je medju tri najbolja harmonikasa u zemlji sigurno i zasluzuje da se cuje za njega.Pogledajte obavezno.P.S.Neznam da postavim link.
znam coveka licno, predaje u srednjoj skoli u Leskovcu u koju sam i ja ishao, i slushao sam ga uzivo a i jedan od malobrojnih tog ranga a da je sasvim obican ako me kontate shta ocu da kazem.......
jeftabgd
21.07.2008, 13:38
Takva je azdaja od harmonikasa da ja nemam reci.Tehnika,brzina,sve 300km/h,a tacno i tecno da ne moze biti bolje.
zsimonovic
21.07.2008, 14:04
http://www.youtube.com/watch?v=QDFyyi_XrFs
znam kako svira covek, licno se znam s njim a i slushao sam ga puno puta, ali mogu ti reci da nije jedini u Leskovcu (mislim na ceo region ne na grad LE), u zadnje vreme ima mnogo kvalitetnih harmonikasha,da ne nebrajam nishta vam imena ne znace......... cak mislim da polako ovaj nash juznjacki kraj preuzima i tu oblast gde su sumadinci bili uvek bolji.......
Ovo je bilo milina slusat ;)
Skidam kapu !!!
Pozz.
jeftabgd
21.07.2008, 16:06
Zsimke,hvala za postavljen link.(Menjao si profil???Jel' te jure neke ribe za alimentaciju?).
jeftabgd
21.07.2008, 16:18
Sad sam se cuo sa Dragisom.Poslace mi postom CD,sa mp3,videoklipovima i sl.pa cu to da uploadujem na YouTube.Covek ima pet snimljenih CD-ova.Zavrsio 6-godisnju muzicku akademiju u Moskvi.
znam imam neke mp3 ako hocete mogu da postavim.
jeftabgd
21.07.2008, 17:00
Postavi ako imas nesto a stavi i od ostalih za koje smatras da su dobri.Mene bas zanimaju imena,ko su ljudi,ako vec dobro sviraju red je i da se cuje za njih.
evo pogledaj ovo dok ja ubacim neshto od Dragishe
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5309
evo grom kolo od D.Milanovica - nije uzivo
http://www.*******.com/file/56039552/d5d0dbf3/Grom_kolo.html
zsimonovic
21.07.2008, 21:46
Pozdrav za jeftubg!Registrovan sam sa dva imena cisto bezveze.Eh,bilo bi lepo da ima vise zenskog drustva na ovom sajtu.Dobro svira ovaj lik a i Petar Ralcev je ekstra muzicar.Idite na you tube i upisite veselina tv ima dobrih svirki,bugarskih uzivo.
znam imao sam ranije veselinu tv pa sam narezao puno snimaka u dvd formatu....
jeftabgd
29.07.2008, 13:59
Izbacio je Dragisa neke nove klipove na YouTube,pa pogledajte,ako se razumete u klasiku.
jeftabgd
02.09.2008, 19:55
Evo jos nesto od Dragise,http://www.youtube.com/watch?v=Qv2BOQA4WlY
slaveaccordion
18.09.2008, 16:48
Evo jedan album sa kolima od Dragise Milanovica . Dragisa je inace moj prijatelj i spada u grupu skolovanih harmonikasa mladje generacije ,ima zavrsen konzervatorijum za klasicnu harmoniku i radi kao profesor harmonike u Leskovcu .
1.Carimirsko oro
2.Giletovo lagano kolo
3.Grom kolo
4.Koncertna hora
5.Marijino kolo
6.Milicino kolo
7.Milino lepo kolo
8.Rumunski presto
9.Svet i teni - valcer
Pozdrav...
Evo obnovljenih linkova za ova kola
http://www.file-upload.net/download-1086287/Dragisa-Milanovic---Virtuozni-zvuci.zip.html
slaveaccordion
18.09.2008, 16:50
Dragisa Milanovic je rodjen 1969 u Lebanu kod Leskovca . 1984 zavrsio nizu skolu u Lebanu a 1988 srednju skolu zavrsava u Beogradu kod prof. Vojke Terzic u muz. skoli K.Stankovic.Upisuje iste godine Kijevski konzervatorijum kod prof.Viktora Samitova u klasi.Na 3 godini prelazi u Moskvu kod prof. Jurija Sidorova kod koga je i diplomirao.Intezivno se bavi pedagoskim radom a iza sebe ima i veliki broj javnih nastupa u zemlji i inostranstvu .Odrzao je desetine solistickih koncerta i snimio brojne TV emisije.Za svoj rad dobio je mnogo nagrad i priznanja u zemlji i inostranstvu.2007 godine ucestvuje na medyunarodnom takmicenju u Kijevu ACCO HOLLIDEY u Kijevu gde u kategoriji varijete osvaja 3 nagradu.Iste godine je na medjunarodnom festivalu harmonikasa u Moskvi - Harmonika dusa Rusije imao zapazen nastup na poziv organizatora Alfreda Mireka.
Ovo je kratka biografija ovog harmonikasa a ovde pored ovog albuma sa kolima predstavicu ga i sa opusom iz drugih zanrova;KLASICNE,VARIJETE,JAZZ i sa njegovim kompozicijama i obradama narodne muzike .Pored njegova dva albuma ovde sam u paketu ubacio i njegove slike sa nastupa u Moskvi i note nekih njegovih kompozicija.Nadam se da ce kolege sa foruma biti zadovoljne materijalom.
Kontakt telefon Dragise Milanovica je 016\843-502 mob.064\202-34-76
Amalgam;
1.D.Skarlati - Sonata d-mol
2.D.Skarlati - Sonata h-mol
3.I.Albeniz - Asturia
4.V.Zolotarijov - Decja svita 1
5.V.Zubicki - Kisica
6.A.Repnjikov - Tokata
7.I.Panjicki-Obrada - Ah dati kaljinuska
8.O.Dzojs-G.Sendjerov - Jesenji san
9.V.Vetrov - Skerco
10.V.Vlasov - Jedna cura mala
11.F.Maroko - Lisa
12.F.Maroko - Put za Moroko
13.D.Milanovic - Kolo etida
14.D.Milanovic - Marijino kolo
2.ALBUM SOLO HARMONIKA;
1.D.Skarlati - sonata dmol
2.I.Albeniz - Asturia
3.Dz.Gart - Skerco
4.V.Zubicki - Kisica
5.F.Subart- Pcelica
6.D.Milanovic - Kolo etida
7.M.Larsanz - Veliki valcer
8.F.Maroko - Lisa
9.F.Maroko - Unutar necega
10.D.Milanovic - Akademsko kolo
11.D.Milanovic - Sumadijsko kolo lagano
12.D.Milanovic - Maricino kolo
13.D.Milanovic - Ljubisino kolo
14.D.Milanovic - Pasona obrada
15.O.Muntijan - Moldavska igra uzivo TV nastup sa orkestrom Zarka Milanovica na RTS.-u.
Pozdrav...
Obnovljeni linkovi;
http://www.file-upload.net/download-1115004/Dragisa-Milanovic.zip.html
jeftabgd
18.09.2008, 18:19
Bravo Slave,svaka cast za postavljeni materijal.
Pozdrav od Milana za mog i najboljeg ucitelja na jugu Srbije << SLAVETA >>!!!:D:D:D
Zao mi je, ai sa linkove morao da izbrishem.
Ne znam da l imamo chovekovu dozvolu da materijal bude postavljen ovde, tako da je link izbrisan...
slaveaccordion
19.09.2008, 13:07
Javljam se jer sam stvarno neprijatno iznenadjen ovim postupkom moderatora ja nisam sharlatan i neko ko bi se igrao sa ovim stvarima,ne mogu da shvatim zasto su linkovi izbrisani ,dal' bi ja dao kontakt telefone Dragisine da ja ovaj materijal nisam postavio uz njegovu saglasnost i da bi omogucio muzicarima da se upoznaju sa njegovim radom i snimcima .Hvala i pozdrav ...
Ako josh uvek imash adrese na kojima si postavio stvari, slobdno ih vrati.
Jefta mi je bacio dojavu da je sve uredu, shto se tog choveka tiche... :)
Izvini, ali posle samo 3 posta ne mogu znati da li si sharlatan, kako kazesh, ili ne...
Razumi...
Ovde ima toliko chlanova i kruzi svakakvih ljudi, tako da, iskreno, vishe nikome ne verujem osim onima koji su se vremenom pokazali. :)
slaveaccordion
20.09.2008, 15:37
Za sve kolege informacija da sam obnovio linkove od Dragise Milanovica na prethodnoj strani. Pozdrav...;)
MileGuerrini
30.11.2008, 21:12
Meni osobno je Dragisa No1 harmonikas, a cuo sam i vidio stvarno svakakvih!!!!
Treba mu dici spomenik za zivota!!!!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.