Pokaži Full Verziju : pa1x cd ili dvd rezac???? shta ide u njega?
koji cd rezac ide u pa1x jel mora bash korgov ili moze bilo koji iz kompa kao shto se hvata hdd od laptopa..... ako moze to znaci da moze i neki dvd citac/rezac??????? imam jedan pa bi probao recite mi da znam da ne odshrafljujem dzabe........
Pokušaj,ali SPALIĆEŠ kontroler...On ima isti proklop (broj pinova i konektor) kao i lap top ali da vas to ne zavede---I PA80 je imo ORIGINALNI PCMCIA priklop pa NIŠTA na njemu nije radilo kako treba,još se znalo dogoditi da je PA80 zablokiro...E sad poznam primjer gdje su momci trpali CD-RW iz Lap Topa i radili su a u drugim primjerima poslije nije radio nijedan kojeg prikopčaš na njega pa čak ni originalni...Dakle to je lutrija-neki rade neki ne rade-Testiraš na svoju odgovornost!Ja nisam htjeo da se kečim s time pa sam kupio originalni za 120eur i bio bez problema jer moraš znati da uz originalni dobiješ i obrubne letvice i šerafe tako da ga ugradiš i izgleda do jaja,dok obični nema tih dodataka i izgleda užasno ružno još plus ulazi ti stalno prašina u njega (pola centa lufta sa strana)...Ne znam,sam se odluči!Pozdrav!
pa nemam originalni, tako da mi je ovo jedina solucija, a da dam 120 evra za cd jedino da me ceo forum drzi pa da mi uzmete pare :D
a i video sam u oglasima neko prodaje pa1x sa dvd citacem.... neznam sad sam u josh vecoj dilemi dal da probam, ipak hvala na savetu.
Igorčina
21.07.2008, 13:44
Ne bacajte pare , odgovara od laptopa svaki! Može cdrw,dvdrw...itd Ja imam dvd čitač u njemu i radi ok.
30€ daj i teraj!!!!
idem odma da nadjem neki polovan laptop da izvucem dvd..... ne bih rezac
Igorčina
22.07.2008, 07:56
He,he...pa ja prodajem pa1xpro sa dvd čitačem...:p
Jedno pitanje...Koji đavo služi DVD-čitač kad ne prima dvd medije?
Dakle prima samo obične CD-je...A drugo,ako radi svaki iz Lap-Topa što se dešavalo kolegi macanoviću da mu se sjebo kontroler na PA1X?...i još jedno pitanje-nije li ružno kad staviš čitač a nema oko njega obrubne letvice koja estetski izgleda i preprečava ulazak prašine u njega?
Igorčina
22.07.2008, 08:05
Ne brate, prima dvd diskove, sve čita normalno,samo nabaviš okvir u koji ide dvd i vozi. Meni je Marco7 poslao masku od njegovog prethodnog pa1xpro-a za cd.
Za nas u Srbiji dati 120€ za cd je veliki novac (prosečna plata je 150€ u Srbiji), to je kao kad bi ti u Sloveniji dao 1200€ za cd. Malo je glupo , jel da?
Zato moramo da se snalazimo kako znamo i umemo. Šta ćemo!;)
Jebaji ga sad...Znam kako je dole sad mi rodbina bila iz Niša i paraćina na kumstvu...
Ali ako rade od LapTopa SVI onda je to za pohvaliti...A da čita DVD?I to nisam znao a ni vjerovo da radi,a daj mi rei kako onda zapečeš DVD od 4GB?Da mu nisu trpili kakav NERO PA1?:);)
Igorčina
22.07.2008, 08:43
Alix, ja imam dvd čitač, otvara 4,7Gb bez problema.
Jebaji ga sad...Znam kako je dole sad mi rodbina bila iz Niša i paraćina na kumstvu...
Ali ako rade od LapTopa SVI onda je to za pohvaliti...A da čita DVD?I to nisam znao a ni vjerovo da radi,a daj mi rei kako onda zapečeš DVD od 4GB?Da mu nisu trpili kakav NERO PA1?:);)
druze poenta je da moze da stane preko 4gb podataka, a ne da reze, niko nije pominjao dvd rezac vec citac, ne bih da mi svako nareze shto mi je u klavijaturi...... a i mislim da nikome nece da smeta 4 gb vise, a narezesh lepo shta ti treba na kompu i to je to.
Drugari, koji tip odgovara imam neka dva, od starijih laptopova, jedan cd rezac i jedan dvd rom, ne znam kakav je konektor u pa1x?
Mora da bude ATA konektor na uredjaju...
Znam drugar, ubacio sam jos tad kad sam postovao dvd i sad radi bez problema... i naravno cita vecinu dvd diskova.;)
Da ne otvaram novu temu, u pa1x ima mesto za cd-dvd, ali kako da ubacim u pa1xpro vidim da ima ispod flopija, ali nema ko na pa1x, da se deo plastike vadi, sta da radim jel da sečem onu masku ili kako se već ubacuje???
jas imam Pa1x pro,sakam da stavam mesto flopy da stavam usb,,taka da ke imam pa1x pro so usb,,pozdrav od Skopje
Pozdrav makedonac, ali da znaeš nije to usb kao na pa800... ne može veći fajlovi od 1,44mb i prenos fajlova je spor kao na flopi.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.