Pokaži Full Verziju : korg pa 50
Zdravo svima, kako da ubacim ritmove preko direct fd na pa 50, trazio sam po forumu nasao sam neko objasnenje i probao ali ne ide pokazuje prazno, hvala.
blatusan
12.07.2008, 14:26
Disketu stavi sa ritmovima i ides gdje su ti ritmovi na DIREKT FD cekaj malo i tamburaj;) pozdrav Alen!
Nece druze probao sam i to, neznam dali treba samo ritmovi ili samo user i kompletan set da stavim na disketu.
skoricnik
12.07.2008, 15:17
Komplet set mora na disketu ;)
Probao sam i komplet set i tako nece, ali probao sam da snimim samo ritmovi direkno od sajzer na disketu tako moze, znaci kako mogu razdvojiti samo ritmove osven u sajzeru, znaci preko koji program moze se to uraditii, hvala.
milan_lekic
12.07.2008, 17:42
pa jesi izvadio set iz vinrara-vinzipa?
Ma ne radi se u winzip nego neznam na koji nacin se ucitava direct FD sta treba se staviti u disku znaci probao sam sve varijante i uspelo je samo kad sam snimio samo ritmova direkno od sajzer, a da stavim samo user1 ili user2 ili komplet style ili kom komplet set nece nista da pokaze.
Gledaj ovako prijatelju,
ubaci praznu disketu, odi na DISK, MENU pa SAVE, i snimi samo STYLE, normalno na disketu. Kad to napraviš, u programu KAT, pod USER 1, 2 ili 3 mijenjaš ritmove koji ti pašu, ali ti ostaje DIRECT FD.
Ili drugi način, ubaci sve te ritmove, koje hočeš, u klavijaturu pod USER 1, 2 i 3, i zatim opet DISK, MENU, SAVE, samo ritmovi i ostaje ti odma DIRECT FD.
I onda si vrati one ritmove koje si imao prije, a ovi novi ti ostaju DIRECT.
Ajd, ako ti nije jasno, javi mi se na pm
Pozdrav,
Svirko
Hvala druze vec mi je jasno hvala jos jednom.
Nema na čemu prijatelju,
tu smo za pomoć.
Ako ti treba ovaj KAT, ili ako gdje zapne, javi mi se.
Pozdrav,
Svirko
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.