Pokaži Full Verziju : Grije mi se DynacordPowerMate 1000
Ljudi pomagajte.Grije mi se Dynacord.Jednostavno kad se upali poslije kratkog vremena i bez prikljucivanja na zvucnike, dodje do usijanja.Nosio sam serviseru(jos je kod njega)covjek nikako da skonta a znam provjereno da je dobar majstor.Ventilatori rade ko suza.Zna li iko gdje se za njega na internetu moze naci -elektronska shema-
Unaprijed hvala svima.:(
Brate cim se greje nesto nije u redu!Ja ga nekada ostavi upaljenog kuci po ceo i celu noc i nemankakvih promena temperature osim one radne,malo se umlaci i to je to!E skoro mi je bila propala pletenica od basa na jednoj kutiji i onda su se kao povremeno zice dodirivale i to mi je uzrokovalo zagrejavanje miksera za 5 minuta!Ako si iz Srbije javi se majstoru Draganu iz Kg,on ti je ovlasceni majstor Dynacord-a,u svakom slucaju ga kontaktiraj i pitaj za savet ako si daleko
0637760863 Dragan
Hvala Marco,zvao sam ga al mi nije mogao nista reci,trazi da donesem mixer a ja sam iz BiH.To mi je predalek put i prevelik trosak, za sada ostavljam ga kao zadnju soluciju.
A proverio si sve stavke,ventilator radi,nema prašine,ne zaglavljuje,ima protok vazduha i te stvari je li?
Sve je to provjereno.ventilator radi, i pali se kad se on zagrije ali djabe,grije se ko ploca na peci, sve ostalo radi besprijekorno.
prijatelju ,TRANZISTORI.to te zeza.ako ih je nekad neko mijenjao,nisu dobro upareni,najvjerovatnije je to mada ima jos niz slicnih stvai do kojih moze biti,u svakom slucaju odnesi to nekom provjerenom majstoru u servis,po mogucnosti,servis koji se bavi razglasima itd,da to ljudi svedetaljno pregledaju otkriju sta je uzrok grijanja ispitaju,srede,na svoj elektronicki nacin opterete par sati ,adi provjere i to je to.pozdrav
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.