Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : kako izbrisati zakljucani midi fajl

korda
08.07.2008, 16:23
Ljudi, da li zna neko kako izbrisati zakljucani midi fajl sa hard diska u
korga pa2xpro?

BaK1
10.07.2008, 17:21
otkljucavanjem istog

korda
02.09.2008, 19:45
otkljucavanjem istog
Kolega tek sam sada vidio da si mi odgovorio kako izbrisati zaključani midi fajl,možeš li mi objasniti kako da ga otključam?

Alix
02.09.2008, 20:17
Onako kako si ga i zaključo...
Inače mi nije jasno šta rade midi fajlovi u takom jakom instrumentu...

Beethoven
02.09.2008, 22:09
Kuliraju,tako zakljucani...:))))))))

m@x
02.09.2008, 22:13

MIDI-ji su tu obično zato da klavijaturista može poći po pivo (ili neku drugu 'žestu') u pauzi, a da muzika i dalje svira. :-)

Inače, stvarno ste mogli pomoć čo'eku da obriše tu nesretnu datoteku, umjesto da se ovako šegate sa njim. Doduše i on se sam mogao malo potruditi i odavno to pronaći u uputstvima, negdje na meni-u bi trebala biti opcija Unprotect ili sl.

korda
02.09.2008, 22:19
Ma nisam ga ja zaključao,već kad sam ga ubacio vidim poslije da je zaključan.A evo šta rade fajlovi.Odavno sviram,profesionalno sam svirao harmoniku 15g.a nju ne možeš na fajlove svirati.Medjutim tamo gdje sam ja ima pjevača i pjevačica koje hoće isključivo da im se pusti fajl jer su kako kažu na njega navikli a i da ne zaborave kako ide,jer dodju na tezge gdje su sami fajlaši i onda ako se ne mogu snaći na fajlove gube tezge pa da bi ostali u "formi"traže fajl.Pogotovo ako pjevaju i zabavnjake.Baš me jedna pjevačica tražila većeras za jednu tezgu kaže ovako:Kod tebe nema da fali-ako hoćeš uživo-izvoli,ako tražiš fajl evo ti ga,ako hoćeš matricu evo ti i nju.Došlo je takvo vrijeme za nas klavijaturiste da moraš biti spreman na sve opcije,jer bolje je u današnje vrijeme biti najgori pjevač nego najbolji klavijaturista bukvalno rečeno.J... NAS SA SVIH STRANA.

mykeli
02.09.2008, 22:38
jer bolje je u današnje vrijeme biti najgori pjevač nego najbolji klavijaturista bukvalno rečeno.J... NAS SA SVIH STRANA

Braticu imas gajbu pivo!

tesla
02.09.2008, 22:40
selektujes taj fajl i onda na strelicu u cosku i izaberes opciju unlock ili tako nesto.....
4mykeli
i ja se pridruzujem