Pokaži Full Verziju : Problem So Pa 80 Pomagajte Molim Vas
baze pa80
30.06.2008, 16:48
Imam Pa 80 I Ucitavav Neki Drugi Ritmovi Iz Drugix Seta I Na User2 Mi Pise Style Select Failed I Dobro Kazem Ne Gi Cita I Sada Kad Ga Ucitam Moj Set Sa Njima Sta Radim Nejke Da Mi Go Ucita User 2 Za Ritmove. Sve Ucitava A User2 Si Stoi Od Tie Proslite Sto Pisuvase Style Select Failed.sea Sun U Paniki I Ne Znam Sta Da Radim.molim Vas Kolege Ako Iko Zna Za Ova Neka Pise.mnogu Ke Vi Bidam Blagodaren:(
Baze nazalost ke moras da go ucitas OS ponovo i resursot od 5 disketi.Se ti e opisano vo Tutorijalot kako se vrsi Reset na instrumentot i ponovo ucitavanje na noviot OS i 5-te disketi.Ako ne uspees pobaraj me na MSN pa da sredime.Pozdrav .
baze pa80
30.06.2008, 17:14
jer moze tvoj msn mail da mi das pa da te ja onda add pa da se razbereme posto jas ne ni znam sta je to os i 5 disketi.xvala ti puno
Ili Da Ti Dam Jas Msn Kako Sakas A Sto Se Tice U Tutorijal Gde Da Idem Tamo
Ili Da Ti Dam Jas Msn Kako Sakas A Sto Se Tice U Tutorijal Gde Da Idem Tamo
Ides na downloud pa na Tutorijal i uputstvo pa na klavijature.Tvoju mi adresu posalji preko privatnih poruka.
baze pa80
30.06.2008, 18:24
druze meko jer moze li ovako evo ti moj mail ******************* na ovom mail pisi mi go tvojot msn pa onda cemo da se razbereme bolje....hfala
Baze,
gledam nov si tuka,ne stavaj email adresa tuka,podobro na PM,ke te banirat inace.
Pozdrav
drugar otidi si u ARTIST u skopje i plati si 1000 den i da ti bide mirna glava znam eden drugar imase takov problem i se cudevme sto mu e a nikoj togas ne razbiravme i ne bevme slusnale za takov problem i otidovme u artist mu go napravija bez nikakvi problemi
pozz
baze pa80
01.07.2008, 16:04
Fala Fala Mnogu Za Informacite Se Nadevam Brzo Ke Go Resam Problemov
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.