Pokaži Full Verziju : Pitanje pa - 800 PAD
Zdravo svima jedno pitanje, trazo sam po forumu neko obajsnenje ali nisam nasao, dali moze na pa 800 u pad da ubacim midi files ili bilo sta neki loop neki uvod, ako moze kako to da uradim, hvala pozz.
Drugarce,kazi sto te konkretno interesira. Midi,Loop ili Wave da vnesuvas vo Pad se sve razlicni potezi.Ako ne si go rabotel nikogas,ke ti bide komplicirano.Najdobro e da najdis nekoj sto ima Pa1x,Pa800 ili Pa2x i sto se razbbira od tie raboti,pa da ti pokaze na lice mesto.
Pozdrav
i mene zanima taj pad,mozel se ubacit recimo 1 takt ritam gitare snimljene u c duru pa da je preko pada pustim sa ritmom a da mi mjenja akorde kad ja promjenim,kao one sto imaju tvornicke gitare i klaviri.samo sto bi ta moja gitara bila u wawe ili KMP.pozdrav
i mene zanima taj pad,mozel se ubacit recimo 1 takt ritam gitare snimljene u c duru pa da je preko pada pustim sa ritmom a da mi mjenja akorde kad ja promjenim,kao one sto imaju tvornicke gitare i klaviri.samo sto bi ta moja gitara bila u wawe ili KMP.pozdrav
pa da,ili to ,ili sto neko rece neki namunjeni dzingl za bend,neka reklama benda,nesto tako...nije losa fora... i da ,moze li se to na pa80
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.