Pokaži Full Verziju : Kako da........
aleksandar031
12.06.2008, 14:40
Kad na is40 ubacim jedan set, kako da zadrzim neke ritmove, a kako da posle ubacim druge sa drugog seta?Jel to moguce? Imam jedan extra set, ali nemam ritam za MARSH, a drugom setu mi samo bas on i jedan begin valjaju, pa kako da ih spojim?:rolleyes:
Kad na is40 ubacim jedan set, kako da zadrzim neke ritmove, a kako da posle ubacim druge sa drugog seta?Jel to moguce? Imam jedan extra set, ali nemam ritam za MARSH, a drugom setu mi samo bas on i jedan begin valjaju, pa kako da ih spojim?:rolleyes:
Ovaj extra set ostavi ucitan,a iz onog drugog seta stavis na floppi samo onaj "****.STY" fajl,ili mozes da ubacis i ceo set,ali kad ides na load nejdes na All vec One i izaberes fajl u kome su ritmovi ***.sty.I naravno izaberes takodje ritam na koje mesto hoces da stavis.
Tako nekako ide,malo sam vec zaboravio posto nemam vise iS35.
A mozes i preko SW da "iscupas" taj ritam(Marsh) iz set-a.Posle ga samo stavis na floppi i kao "ONE" ga loadas na odredjeno mesto u klavijaturi.
Sve što je Kuki rekao je OK.Ja bi možda samo malo kroz primer...
Učitaš set koji ti je najbolji.User ritmovi su ti od U11-U28.Od svih user ritmova odabereš jedan koji ti nije po volji (npr.U28) a hteo bi tu da namestiš taj tvoj ritam "March".U fajlu ***.sty gde ti se nalaziritam "March" on ti je naprimer po brojem U17.
Ubaciš flopy i kad hoćeš da učitaš ritam kao što Kuki reče ne odabereš "All" opciju nego opciju "ONE" i odabereš u sledećoj stranici "STY" pritiskom na tipku "+" pojavi ti se fajl ui kome ti je taj "MArch" namestiš U17---U28 kažeš OK i to je to.
aleksandar031
13.06.2008, 11:59
Ok, znaci ako imam na vise flopija ritmova koji mi odgovaraju, onda samo ih vadim jedan po jedan, ako sam dobro razumeo?
Baš tako.Samo beleži gde šta učitavaš da ne bi učitao neki sty preko već upisanog .
Sretno !!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.