Pokaži Full Verziju : Korg PA 50 cuvanje performanca?
sale0230
16.05.2008, 09:30
Pozdrav svima. Pazario sam PA 50. Interesuje me kako da snimim sva podesavanja STS1, STS2 STS3, STS4, tj. u svaki da stavim odredjene boje i tako snimim u PERFORMANCE i da mi tako ostane. Ja kad odem na write, dam ime, snimi ga, ali kad opozovem STS1, ili bilo koji drugi, vrati mi na ono sto je bilo pre programirano.
:(:):lol:
Dali želiš snimiti samo određene boje pod STS1, STS2 itd?
Ako je tako, kad odrediš boju koju želiš snimiti, i postaviš je na mjesto, pritisni dugme WRITE DISK IN USE, na displeju ti se pokazuje pod koji STS to želiš snimiti. Kad si to snimio, pritisni tipku ENTER/YES dva puta i pričekaj da ti to upiše. I to je to.
Pozdrav,
Svirko
sale0230
16.05.2008, 14:59
Uspeo sam. Hvala.
PozZ.
Nema na čemu prijatelju.
Ako gdje zapne, tu smo.
Pozdrav,
Svirko
MusicAngel
19.05.2008, 04:57
Da. To je i mene mucilo - znaci fora je, kad pritisnes dugme WRITE, da "obelezis" sta hoces da sacuvas!
U arhivi se nalazi na stotine primjera u vezi pohrane podataka na Pa seriji. Potraži malo.
Ooo, prijatelju, pa gdje si ti meni?
Ja već mislio pitat na forumu za tebe, ni traga ni glasa od tebe ovih dana.
A mi već popili hektolitre pive, nude mi nekakve mikseve, stvarno ću izgledat ko SuperHik!!!
Pozdrav,
Svirko
Svirac, ajd stani malo na loptu. Nemoj da ću te prvom prilikom morat vozit na ispumpavanje želuca il to treniraš da uđeš u formu za dernek s mojom ekipim :p
Aaa, nije se meni još dogodilo da neznam za sebe, i da me vode na Hitnu.
A čuj, ako želiš bit u formi, moraš stalno trenirat.
Svirko
sale0230
19.05.2008, 17:01
Evo jos jednog pitanja. Kako da namestim da mi leva ruka kad sviram tremolo pre nego sto pocne ritam, npr. sa horovima ili stringsovima da mi se cuje bass pratnja i strings, kao na KORGU iS50B. Ovde se cuje samo Strings, jedino kada ukljucim Manual bass, onda ima, ali to nije to.
Ne moze da se cuje bas na Pa50
sale0230
19.05.2008, 17:07
Bas su ga zeznuli, ovako je prazno kad sviram, nema onu punocu kao sa iS serijom.
Jbg sta da ti kazem ;) Imao sam negde boju uradjenu gde su preklopljeni Strings i Finger Bass za Pa80 ali mi treba vremena da nadjem to pa kad budem imao vremena preturicu malo arhivu pa cu staviti na download!Mada sam to bio stavio pre jedno 2 godine na download ovde ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.