Pokaži Full Verziju : program za usporiti mp3
ima li netko program sa kojim bi mogao usporiti neku mp3 pjesmu
ili netko zna stranicu sa koje se moze skinuti
unapred hvala
Najprostija varijanta ti je Winamp.Samo moras skinuti za njega i plug-in, koji ubacis u folder gde je Winamp i on ti se pojavljuje uvek kad pokrenes program.
To ti je nesto za pocetak.
Inace za skidanje i usporavanje pesama, vecina muzicara koristi programe tipa
Sound Forge
Gold Wave
isl.....
To su mnogo bolji programi u kojima imas i druge opcije koje ti pomazu da skines pesmu.
PS Ovaj plug-in za Winam, ja sam zaboravio kako se zove.Verovatno ce se neko od kolega javiti.Inace imao sam ga instaliranog i fino je radio,samo je bio problem sto se uvek pojavljivao sa Winampom. E onda je mojim klincima bilo interesantno da usporavaju (i ubrzavaju pesme) pa su se zajebavali sa tim, a sto je mene nerviralo, te sam taj plug-in pobrisao. :lol:
Za Winamp ih ima gomila...
Najbolji je Pacemaker.
On moze i samo da smanji tempo, a da ne menja Pitch...
Tu su naravno i mnogi drugi programi...
Svaki PRO program za Dj-isanje ima ovu opciju...
Zdravo evo ga Plug-in za Winamp za koi e zboreo Laky, zove se chronotron.
evo ti link : http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=138562
Ljudi,ne treba vam nikakav plug in.Imate tu opciju u Windows Media Playeru 10.Savrseno radi.Odete na Wiev-Enhacemen-Play speed setings.
slazem se sa Marcom. To je odlicna opcija za pocetak... Ja koristim Sound Forge. U meniju PROCESS pa TIME STRETCH. Prednost je u tome sto u Sound forge-u mozete da isecete deo koji vam je problem za skidanje i da ga on non-stop ponavlja usporenog... Nadam se da sam pomogao... poz
Takodje, jos jedan program, Transcribe!
Mogucnost smanjivanja tempa za 1/2, 1/4, ili procentualno 100%-5%, a moze i da ubrza do 200%, pa kome je dosadno da skida sporo.... :lol:
Naravno, ne menja intonaciju iliti pic, a ima i markere, tako da zeljeni deo vrti u krug...
Ima i ova verzija za usporivanje a i za ubrzavanje..AtomixMP3 http://www.download.com/3001-2139_4-10254001.html
Pa ako vec zalazimo u Atomix Productions onda da skrenemo paznju i na Virtual Dj... ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.