Pokaži Full Verziju : Vase Fotografije
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
@nesaband
jeste kiwi je na gornjoj slici...tezga u mirijevu!
nesaband
24.03.2011, 17:35
mnogo mi lici na njega,mora da je nas drug bio jako tuzan sto nije radio tu tezgu=))
Sa jedne svadbe jos 2003 tad sam bio mlad i lud..i ne toliko lep ko sad :D
Inace covek koji je sve nacrtao nas iz benda,je bio na svetskom takmicenju iz karikature...opasan rad.
Pogresio profesiju :) :lol:
Pozdrav za prijatelje sa foruma !
Evo par slika sa zadnje tezge- Dan Sindikata Pošte Zrenjanin-19.03.2011.godine
Izvinjavam se na indiskreciji,ali šta radi dečko za laptopom?Pozdrav!
Evo ja i moj dobar prijatelj i kolega Deki,svirka od subote jedno mesto izmedju Pozarevca i Smedereva.Inace oci su moje ovakve zbog blica :lol:mada se pila mnooogo dobra kruskovaca,dunjovaca,kajsijovaca,i nemam naviku da bas forsiram alkohol na tezgi ali ovde je bilo vise nego domacinska atmosfera..a ishod toga je da se pilo bas mushki...=))
Izvinjavam se na indiskreciji,ali šta radi dečko za laptopom?Pozdrav!
Pozzz. Makso !
Nema potrebe da se izvinjavaš za - ''dečka sa laptopom?'- dovoljno je samo na Google da ukucaš -Dragan Panjak , pa će ti sve biti jasno!:), a postavit ću i video snimke baš sa ove svirke koji su već uveliko na Youtube!;)
Pardon,tek sad sam vidio da ima i klavijaturu ispod laptopa...Ma opušteno druže,samo sam pitao..Sve najbolje!Pozdrav!
Ma ok. je druže, za sebe smatram da nisam bitan ( samo sam 30 godina u muzici i oko nje ), ali ovo troje su veruj mi vrh :):):) !
Par slika sa sinocnjeg Festa u Wels-u. Bilo bi jos ali se baxuzu ispraznile baterije:lol::lol:
milanceshow
02.04.2011, 05:05
Jel ste se vozili na ringispil? :)
Caffe Bar Epicentar Stolac 1.4.2011. Solaris Band
Nije da se hvalim, ali bila je dojajna atmosfera, cemu svjedoci cak i to da je gazda pjevao na mikrofon s nama :D
milanceshow
04.04.2011, 00:55
Zamezite malo da vas ne uhvati pivo!!!!!!
E sad mi je krivo sto nisam dosao!!!!hehe
Vec smo zamezili bogato :lol:
Kako vam ne dosadi....???
mirandess
04.04.2011, 23:56
@ Vule
Oho, čestitam nek ti je sa srećom s njim, da te služi i sluša. :)
Vulence, jel imas neku mecku u voznom parku? :)
Bice i mecka ovih dana,samo da naletim na neki zgodan auto-plac,hahahaha...slikanje je fraj :)
Vule ojropski putnik. jes to i u minhenu bio...???
Poseti i onu auto kucu sto se vidi u pozadini.
Vule,jesi sreo nekog od nasih clanova u Münchenu ?
@ Armine tu sam jos par dana
@ Gego, mi vise clanova imamo u Mahrstrenku nego u Minhenu, ju nou vot aj min :)
msm Vule, ok su i BMW i ostala auta, ali hebes auto bez nisana :D i nemoj da te ne bi u Beogradu zatek'o kad dodjem, jao tebi ako te ne nadjem :)
Cudo su ove auto-praonice u Njemackoj....!
Ma opet kazem dobro je,mogu misliti sta bi mu se jos desilo da je svabo stavio neki omeksivac :lol:
Ja mislim da je ovdje koristen i omeksivac.
Oni rade po principu pranja "all in one"....!
jel to onaj bmw sto se otvara s prednje strane?
hahahah kakav auto!!
kao mala veca igracka:lol:...nesto kao za poneti.Iskreno sto ga duze gledam,sve mi se vise svidja,i voleo bi da prodefilujem s njim u gradu,mada mislim da ne bi mogao da udjem u njega.
milanceshow
06.04.2011, 00:45
@Vule
Joj brate moj......Sta ti to uradise na trulom zapadu.......Pa ti si jos vise poraso!!!! :)
Izgleda da je kriv onaj Gegin rostilj ili pivo!!!! :)
Ma, sipao mu Gega drogu u kokain...
To je onaj bmw ala steve urkel :)
@ Zeljko,treba Gega da svrati ovih dana do Minhena pa bi mogli da se nadjemo na nekoj kafici da se ispricamo malo ako nemas nista protiv?
Ma i kojeg Pivkana da popijemo sa nogu...ako nista drugo da se nadzemo na Taksteli;)
@ Gega,ignorise nas,izgleda da ne zeli da se druzi sa nama...a secam se da je negde pisao kako voli druzenje,dobru pesmu itd...steta...nema veze,idemo dalje :)
ma jok, vjerojatno nije procitao, Zeljko ices sa njima na pivce zar ne? :)
Nista od Zeljka,cekasmo ga da se javi i nista. Meni da se javio neko od forumasa da je u gradu a da su doputovali od preko 1000 km, docekao bi ga kako dolikuje,verujem i mnogi clanovi isto ali eto,neko ni kafu da popije...jos bi ja platio kafu,ili Gega,nija vazno,da ne bacamo coveka u trosak...
Cudi me da se niste nasli u Minhenu.
Ipak su to jako rijetke prilike za neko druzenje.
Hm vidi ovdje se o meni diskutira:DNije problem u novcu druze ako vec hoces da znas...bar ja ga bacam uvijek i kad treba i kad ne:)A to da li sam takav kako ti pises ostace za sada tajna koju samo ja znam i ljudi koji me dobro poznaju...A ne neko ko me jos nikad nije upoznao a donosi odluke o mom perzonlikajtu..
Da napomenem da sam bas razmisljao o tome kad sam procitao da zelite da se vidimo da se mozda i javim...Bice i toga sigurno jednog dana kad imam vremena za to i kad budem imao zelju da nekoga upoznam.....Pozdrav i hvala na predlogu
@vule mogao si mi poslati mail kako gdje i sta...mozda bih nekako sve insplanirao da se nekako i vidimo a ne ovako javno..pozz
Hvala Zeljko sto si se javio,da znamo bar na cemu smo,i izvini ako smo uvredili tvoj perzonlikajt,ma sta to znacilo :lol:
Ja sam i slike postavljao javno,da svi vide,mozda ima jos clanova iz Minhena pa i s njima kafa da se popije,zasto da ne,ali vidim da nije bilo raspolozenja za to.
[quote=Vule;179712]Hvala Zeljko sto si se javio,da znamo bar na cemu smo,i izvini ako smo uvredili tvoj perzonlikajt,ma sta to znacilo :lol:
=))Ma to sam izgleda opet pomjesao malo njemacki malo nas,da je bar napisano na njemackom pa hajd heheh....To ti dodje kao naprimjer na nasem kad pricas o necijem karakteru a ne poznajes covjeka dobro:)To sam mislio...jbg mi ovdje mjesamo cesto njemacke rijeci u nas jezik:confused:.
Nego ti ne rece nigdje gdje si bio tacno i koji dan je to bilo?Covjek i kad bih htio da vas nadje ne bih vas ni pomocu interpola nasao=))A kamoli jedan seljak ovakav kao ja:DAjd napisi nam ako ti nije tesko gdje si sve bio i kako ti se svidja Minhen..Mada mislim da ti nije prvi put da si u minhenu ili?
Koliko znam Vule je jos tu u blizini, postoji jos prilika da se vidite Zeljko, pa otidjite, malo da popijete, druzite se, pa da vidimo slike druzenja yu-midi forumasa ;)
Jeste jos je u Münchenu kod kuma u Eichhörnchenschwänzchenstrasse 23/2
Zgrada odma pored vunovlakaca.....bio sam i ja vec tamo,lako je naci.:D
Zeljko batali sad perzonlikajt,idi pij Pivo sa ljudima,i malo se druzi kad imas priliku,a veruj mi da ces 10000 posto promeniti neka razmisljanja o njihovim perzonlikajtima.
ko kaze da zeljko nece da se druzi?? :)
hoce covek, samo dok nadje eichhörnchenschwänzchenstraße 23/2 ...
moj prijatelj stanuje tamo negde blizu, al kaze da zna gde je ta ulica al broj te kuce nema ...:confused:
valjda nije lepo pogledao, ne verujem da je gega pogresno napisao adresu :confused:
pozdrav
Ma ja po secanju...... a ulaz je izmedzu pekare Brötschen ikafane züpfelzieher.:)
Ne znam za vas, ali mene je u Munchenu uvijek najvise privlacila Scheidegasse ili Schonenuttenstrasse :)
a tek Dr.Kamstrasse? auu, mnogo lepo tamo ...
a kad budete dosli u bec, idemo na pivo! ima dobar kafic u Olgablaßmanovastraße 23/2 ;)
@vule
stvar ukusa druze, al meni se minhen mnogo dopada kao grad ... zivio sam godinu dana tamo i meni je bilo lepo.. a i narod se mnogo razlikuje od austrijanaca tj. beclije ... simpaticniji su mnogo vise nego ovi proleteri u becu
gradjani beca su na prvom mestu kad je u pitanju da nas gastarbajtere mrze ...
@grandija druze ta ulica koliko ja znam i ne postoji...nema je u google mapi kad sam trazio i nema veze
@vule da si rekao da si bio na marien platzu mozda bih te i nasao heheh nije daleko od mene tranvajom 4 stanice..
Za vasu informaciju idem i ja bas danas malo negdje na koju pivu posto je lijep dan..Pozzz
Dodato:
grandija sada nisu ni ovdje svabe kao sto su bili...poceli su da mrze sami sebe a da nece nas strance..pogotovu one koji ne pricaju dobro njemacki.....Pocela je velika borba za poslom....Ja znam posto sam cesto u drustvu nijemaca i cujem sta pricaju.
@ Grandia,u redu je to da je nekome lepo zbog ovog ili onog,posao,drustvo,itd, ali grad kao grad mi je "onako",ima nekih delova koji su lepi ali sve u svemu mi nije po ukusu,zgrade kockaste,sve mi nekako "sindikalno". Od nemackih gradova ako si isao u Keln ili Dizeldorf znaces sta mislim kad kazem lep grad,ali opet sve je stvar ukusa :)
@ Zeljko,ja sam ovde vec skoro nedelju dana,bio sam na Marienplatzu 3-4 puta vec,upalim auto pa gde me put nanese,ali sta to vredi kad smo te zvali a ti nas ignorises. Odo ja ujutru kod mog Brata u Mahrstrenk :)
kad bolje razmisljam, dodjem do zakljucka da si u pravu vule i razumem ja to sve ... ;)
eto mene je karakter/mentalitet tih ljudi koje zive u minhenu odusevio ...
gradjani minhena i beca se mnogo razlikuju iako imaju slican dialekt i jos nekih zajednickih stvari ...
jedina prednost beca je to sto nas ovde vise ima i vikendi su ludi, dok je tamo vikendom dosadno ...
da sam ja u minhenu, obavezno bi dosao tamo - na onu adresu koju je gega pisao - na pivo ... samnom ne bi imao mnogo troska, ja pijem jedno pivence i legnem da spavam :lol:
zeljko je tu sigurno jaci od mene ;) al on ne moze da nadje adresu :D a drug gega je tako lepo objasnio ...
izvinjavam se za off-topic, hteo sam samo vuletu da dajem odgovor :)
pozdrav
Vidjecete kad Vule samo jedan dan nekome od nas pokuca na vrata heheh donese nam BAN licno... heheh
Ja ne razumem neke ljude kako ne mogu da odvoje privatno do sajta,pa ja sam banovao drugara sa kojim svaki dan pijem kafu na 2 meseca zato sto je prekrsio pravilnik,i covek se nije naljutio,morao sam malo u off,a bas bi mi bilo drago da se Zeljko nasao sa njima,posto bi tek verovatno onda obostrano videli da je sve cool,i to je to,ne bih vas vise zadrzavao.Slike su Vule veoma lepe.
@ Armine,jos nismo uveli kucnu dostavu,ali ako insistiras mozemo napraviti izuzetak ? :)
Ajmo sada lepo nazad svi na temu da ne moram i sebi da dostavim jednu. Hvala
jeftabgd
09.04.2011, 22:26
Gde nadjoste ovo malo pivo???=))
Casa ko vodovodna cev :lol:
To je Brat Gega birao lokaciju pa neka on kaze detalje :)
milanceshow
10.04.2011, 04:37
Jel imate neku sliku gde radite nesto? :)
driftkiller
10.04.2011, 10:17
Ili imate li sliku gdje ne jedete i ne pijete pivu :D
Gezo sta mases sa onom macetom dok rucate :))
Jurio je kera po kafani :lol:
Pozvao sam ih u Kineski restoran da bi dokazao da su macke i kerovi ne samo umiljate vec i izuzetno ukusne zivotinje =))=))
A evo mene malo sa kupanja na stamberger See jedne godine kada sam bio malo mladji,:lol:i moja cerka :)
mirandess
22.04.2011, 00:18
evo mene i kolege koji mi inace svira bubnjeve u bendu na svirci :)
skoricnik
28.04.2011, 14:36
Neki lik hteo da se slika sinoc sa mnom, pa, ko veli, da ga ne odbijem :D
skoricnik
28.04.2011, 14:44
Moz' se reci =))
doktor87
28.04.2011, 18:01
Evo malo i mene...mada, kojicete mi vi da me gledate... :) Al kud svi turci...tu i konobari! :D
Malo, ja sam pre tacno 2 godine, pa malo od ove godine sa pevacicom, pa malo sa ostalim clanovima... Moram da pokupim slike od drugara jer nemam ama bas nista na kompu sa nastupa...ali bice uskoro :)
skoricnik
28.04.2011, 18:09
@Dell
Da, da, sa zadovoljstvom :D
evo slike sa jedne fine svirkice od subote :)
Poznat mi ovaj sa Pa2X, onaj sto light show sara po njemu...:D
doktore da nije ova pevacica kaća iz ugrinovaca :) ?
Dodato:
vule šef odseka :)
milanceshow
16.05.2011, 14:54
@mimiki
Bas mi se svidja sto ste se skupili ovako mladi i puni elana!Buducnost je pred vama!
Nisam ni znao da sam tako lep kad stavim naocare u "kosu"...a tek sto licim na svog idola Milanceshowa :lol:
sto mi poznat ovaj cika za fantomom :D Inace, kod mene su oni veliki cvikeri ko u policajaca iz 80-ih pa mi klize kad ih turim na glavu :D :D :D
b.o.Y.c.h. ČK
16.05.2011, 22:34
tako izgleda moj vikend...
:)
driftkiller
17.05.2011, 10:15
E ovako izgleda moj bend bez pjevačice :)
Lijevo Armin - harmonika/klavijatura, pa
Mirza - gitara, pa
Amar (ja) - klavijatura, i
Jasmin - bubnjevi/tarabuka :)
Imamo pjevačicu Amelu :D
driftkiller
17.05.2011, 10:19
:D
@mimiki
Boljeg šefa orkestea nisi mogao naći, veruj mi.
Nije što je brat, nego što jes' najbolji. :)
@ driftkiller, uh, ljubi ti Amelu (ako je ova kraj tebe) cika Dell u sred cela :D :D :D :D :D
bokivelik
17.05.2011, 21:50
poljubi je i za mene! Lepa ti je pevacica.:D
pozz...
driftkiller
18.05.2011, 21:50
Hvala momci, hehe ma jest lijepa je :D Ali meni je najbolja jaranica :D Nikad nam se nije dalo da budemo zajedno :P
harepa50
19.05.2011, 00:09
Bravo Amare, dobri ste ;)
Pridruzujem se poljupcima za jaranicu :P
skoricnik
19.05.2011, 14:11
A vazda se i ja prikljucujem :D
Claptone imas zajebanu znojnicu :))
Hahahahaah!!!!Recite NE drogama a DA alkoholu xD
Moze jedna pjesma za naseg druga Deju od Bob Marleya: Smoke two joints in the mornink, I smoke two joints at night :lol: :lol: :lol:
Evo sastali se ja i drug Erko u Blagaju nadomak Mostara :)
driftkiller
22.05.2011, 22:47
Lijepo lijepo :)
Evo jedno spontano okupljanje yu-midi forumasa iz BiH u Sarajevu u Skenderiji, slucajno se nasli svi tu u blizini :) Na slici su Erko, Enes, Haris, Nermin i ja.
Gledajuci sa lijeve strane na prvoj slici su Enes(on je banovan :D), Erkooo(Ja), Dell, Hare!
Druga slika umjesto Hareta sjedi Nermin! :)
pa da, omladince smo natjerali da se ustaju i mijenjaju, taman s tjelesnog nam dosli :)
A sto to nista ne jedete i ne pijete ? Je l' to nestalo love il' ste se spremali za snimanje spota za pjesmu "Prazna casa na mom stolu" ?
jebiga nismo mogli zedni i gladni da slikamo, namiris se pa onda slikanje :)
Ajd sad fino da nam podneses raport gdje ste jeli, sta ste jeli i koliko ste jeli. Nije sala Sarajevo, tezak vam je bio izbor.
daj mi adresu pa ti dostavim i racun :lol: :lol:
Ma nasli smo se na kratkom picu ja i Erko u Skenderiji, igrom slucaja tu su se na tjelesnom potrefili Haris i Nermin, a Enes je isto bio u blizini. Inace govorio sam Erki da bi se moglo i u Sarajevu napraviti nesto sto smo mi uradili u Simanovcima, nikad se ne zna. Mozda i ti naletis tranzit da roknes s nama po koju "maksuziju" ;)
More, more uvijek more, ama nemoj da bude samo pokoja maksuzija nego da se to odradi muski, da bude bas mokro. Maloljetnicima cemo naruciti po sokic da ne ostanu zedni.
harepa50
26.05.2011, 01:46
Ja svakako ne pijem, tako da, meni sok! :D
Znaci druze Tranzit da budemo splavovi po Miljacki a? :lol: :lol: :lol:
Jbg sad ... i dete kad se upiški je mokro :)
Imate izbor sta čete ....
@Dell
Ma plitka je Miljacka za splavova, u najboljem slucaju mozemo da budemo most (doduse ne Stari most) s jedne na drugu obalu, toliko ce nas valjda biti pijanih.
@Ace
Ace ja sam davno podjetinjio tako da to za mene i nije neko novo stanje.
Koliko vidim,ovo je kafic u "Privrednom gradu" u suterenu Skenderije.
Nesto ne znam da u njemu ima u ponudi hrana.
Ali neka ste vi popili "omladinsku" kafu i pice,i malo procaskali.
Sto rece jedan glumac u poznatoj seriji: "U Sarajevu je nocni zivot,najintenzivniji po danu".;)
Mozda mladi momci paze na liniju,da se ne ugoje,ne mora bas svako okupljanje da bude klopa,moze nekad i samo picence?
milanceshow
26.05.2011, 14:36
Sta ce im pice.Casa je los drug!
Onda nek' piju iz flase!:lol::P
Ma bice i prilike za mesa ;)
Sejo, sljedeci put i ti da nam dodjes :)
Sta ce im pice.Casa je los drug!
http://www.youtube.com/watch?v=2Bx5xcfdkhU&feature=player_embedded
Evo jedna friska iz kisovite Danske
driftkiller
01.06.2011, 22:23
Regina :D Vidi se iz neba :D Enzzo32 je za klavijaturom :D
bracinaccar
01.06.2011, 23:45
evo nesto i od mene...:Dhttp://www.facebook.com/profile.php?id=1430058778&sk=photos#%21/photo.php?fbid=1359334989777&set=t.1430058778&type=1&theater
Ne bi znao, jer sam ja inace seljak :D :D :D Da je bio Cira ili Mica Nikolic, zavezanih ociju bi pogodio :P
Sale-roland
03.06.2011, 19:17
ajde malo i ja ;)
mirandess
06.06.2011, 12:58
Evo ja i Dell na "jutarnjoj" kavici :)
al' si azuran svaka ti dala (i na vrijeme dobila) :lol: :lol: :lol:
mozda kasnije postavim fragment one saksije ;)
mirandess
06.06.2011, 13:42
jesi vidio, mogli bi i u manekene :P hahahahahhahahahhah a sta i ti neces sve primjetiti, pa cak i ono kiparsko "umijece" na saksiji :D
Ja su jucerasnje tezge....*izgledam ko iz "koza nostra"=))
nesaband
06.06.2011, 13:51
brate,izgledas ko da stvarno imas 31 godinu ;)
Evo nesto sa prosle svirke Trio Naj Naj (Shelle, Zoka, Igor + pevacica Ljilja)
1. Malo kuliranja pred svirku
2. Atmosfera sa svirkehttp://www.yu-midi.org4185
4186
Evo jedna "pozerska" od mene :)
Evo nešto od sinoć-caffe Mocca-Prijedor :
Ti i mashina ste do jaja ;) Yamaha <3 :D
Jednostavno,skromno i pedantno...bez suvisnih dzidzimodza ;)
milanceshow
14.06.2011, 23:44
Evo sedimo Neconix i Ja...........
Dosao Neconix u Nis!
A ste mi lepi, pu pu da vas ne ureknem. :)
Neverovatna stvar je da mi Milance toliko lici na Vuleta da to nije normalno!=))
Jel tripujem?!
Ma jok, s kim si takav si :lol: :lol:
Aj kao jednom da se nadju da ne piju...cisto za promenu,makar za slikanje :lol:
Ček, a kada se bilo ko od nas sreo, a da nismo pili? :))
milanceshow
15.06.2011, 03:08
To je sok......
Ko prvi postavi sliku sa lopatom u ruci ima pivo od mene :lol:
Pa onda..... molim eden pivo jelen...ali da bude leden :lol::lol:
Brate,vidi kako ti je zardjala lopata od nekoriscenja :lol:
Pakuj se i kreci,ti si van konkurencije...ceka te bure piva :)
Stvarno Gego,mogao bi da krenes polako....
Cim mi overe godisnji......ima da me bude svuda :lol::lol::lol::lol:
PS .... a vi momci pocnite sa zagrevanjem =))
'Oces doc do grada ispod Veleza, da dernemo ja, ti i Lovro po jednu ljutu? :D
jeftabgd
16.06.2011, 01:06
E,a nasao si najvecu lopatu u celoj Austriji.;)
Zato ce da dobije veeeliko pivo :lol:
milanceshow
16.06.2011, 03:37
Bolje da dobije neku rakiju da se dezinfikuje od one rdjave lopate! :D
Da nisi razbio onu mucenicu,imao bi covek sa cim da se dezinfikuje......
milanceshow
17.06.2011, 01:01
To razbijanje flase je za mene bilo ravno armagedonu!
Rakija od 20 i kusur godina je otisla u zaborav.....Samo je Neconix probao rakiju i niko vise!!!
jeftabgd
17.06.2011, 11:50
E,Milance,Milance,rasipas Boziji nektar ko da je to nista....:D
Rasipnik...
Isključiću ga iz testamenta, da ne proćerda sve. :))
evo malo zanimljivih fotografija sa srpske ng :)
milanche007
20.06.2011, 04:02
morao sam da se slikam.hehe.traktor je vlasnistvo gazde kafane u kojoj radim:D
Znaci da kafana dobro radi, cim ima nov traktor!:D
milanche007
20.06.2011, 13:47
pa radi lepo:Dma bice jos slika samo da nadjem nesto zanimljivo.lose su mi ispale slike sa svirke ali nadam se da cu napraviti biolje sledece nedelje.uglavnom ova poljoprivredna je uspela:-)
Znaci da kafana dobro radi, cim ima nov traktor!:D
Ma gde nov traktor,ove smo sklapali na praksi u IMT-u u srednjoj skoli...garant je star vise od 20 godina :lol:
Juce sa tezge.....shatorska idila! :D
i to vojni sator :lol: lepota :)
@Vule
Ma nema veze koji je...bitno je da je bio nov,da je dobro vezan i da nije prokisnjavao,posto je bila neka oluja.
A inace hit pesma je bila "ona igra vrti se kao cigra" ne znam ni ja kolko smo je svirali puta,i kad smo poceli da se smaramo,onda smo se dogovorili da je sviramo malo u tvrdjem soundu.Ima materijal,samo kad se spremi ici ce u moj DEMO.:)
.....hm gledam sliku i sad sam tek provalio da ja i Sasa Matic mnogo licimo!!:S
Beethoven
20.06.2011, 20:11
:)
dalibor jarmina
04.07.2011, 20:19
evo i nas malo novije fotke...
http://www.yu-midi.org/forum/attachment.php?attachmentid=4276&stc=1&d=1309803517
http://www.yu-midi.org/forum/attachment.php?attachmentid=4277&stc=1&d=1309803517
http://www.yu-midi.org/forum/attachment.php?attachmentid=4278&stc=1&d=1309803517
http://www.yu-midi.org/forum/attachment.php?attachmentid=4279&stc=1&d=1309803517
Ja harmonikaš ;)
http://www.yu-midi.org/forum/attachment.php?attachmentid=4280&d=1309804881
Sta hobi?Fotografisanje motora ili je to tvoja masina?
Pa to je onda za temu Ajde da se hvalimo,hehe,opasna ti masina,nema sta,samo ne zuri,polako po propisima.
milanceshow
06.07.2011, 13:06
Dobra masina Gega!!!Kakva ti je kaciga?
jeftabgd
07.07.2011, 16:04
Ja sam mislio da je taj Schubert pisao walzere kad ono......;)
Dobro ti stoji majke mi.Ja sam ti celav ima vec 7 godina xD
Nova frizura,made by me.
Jesi li i grudi depilirao?
Frizura ti je super,jos samo fale naocare MADE BY MILANCESHOW :)
Ne,ali travu ispred kuce sam potkresao da mi kuca izgleda vece,hehe.
milanceshow
07.07.2011, 18:36
Mozda bi bolje bilo da se se ofarbao u plavo,mada i ovako nije lose!
kao plav bi izgledao bas fensi...pa crne cvike na glavu...idiiii jbt :)
Ko ti pre dve godine a???hehe
Taj rad,samo je ova tvoja frizura ludilooo...
milanceshow
07.07.2011, 20:05
Sad mi lici na Nemanju Ceranic! :)
samo jbg kapu nosi, kad dune kosava po ravnici, ima da nazebes :D
Nema tu Kosave tek od Novog Sada hehehe,nemamo reku.
milanceshow
08.07.2011, 06:36
Upravu si Svrakane!Ko nema reku,nema ni kosu! :)
http://www.youtube.com/watch?v=J10kood9TRE
Onda je to iza tebe jezero? :D
bokivelik
10.07.2011, 23:31
Svrakane mogu brate da te zezaju kolko hoce al ti stoji frizura za medalju.:D Nemoj da menjas imidz!;)
milanceshow
11.07.2011, 00:36
Ako si mu rekao bokiveliki......:)
Jel se i ti bese cesljas ko Svrakan? :)
bokivelik
12.07.2011, 21:23
sisam se kratko ali ne skroz kao svrakan. :D Ali po nekad stavim naocare na frizuru....:lol:;)
Dell,to je Tisa iza mene,slikano ujutro posle svadbe.Niko mene ne zeza,a i da yeyaju boli me uvo,nije iz zle namere.
milanceshow
13.07.2011, 05:55
Ma gde brate tebe da zezaju!!!!!
Kada te vide sa tom frizurom,samo ti se slihtaju!!!!!
Zajeban si ko kratko cebe!!!!!!!
(Znas ono ko "Kratko cebe".........Povuces gore,noge ti gole.......Povuces dole glava ti gola!!!!!!)
Nit onamo ,nit tamo!!!!!!
Iskreno............Sa tobom nema zajebancije!!!!!!!
milanche007
17.07.2011, 06:32
sa traktora na motor.heh.svet je otisao u k...c.selajci kupili motore i poceli da se drogiraju.ne vozim motor,ali eto pruzila se prilia da se slikam;-)
najjace je od svega sto je baja dosa na njemu pijan kao letva i usao u lokal da popije jos koje:D
Jedna slika od prosle subote.
milanche007
25.07.2011, 16:16
uh lepa pevka;).brate tebe necu da komentarisem nisi mi zanimljiv:D
To je Sladja Stajic bivsa Z.Granda,od prosle sezone.Meni je bitno da radi dobro posao.
Jbt, Svrakane ti isprati sve ove zvezde granda :D Samo da ti zena ne bude ljubomorna :lol:
Evo mene i moje ekipe u svatovima
Evo ja i sin Dragan:D...sa svirke u subotu...:">
driftkiller
25.07.2011, 22:04
Lijepe fotke, samo naprijed ljudi :)
Evo,ovo je sa svirke od utorka(club Kiss Hotela Stacatto-Prijedor) :
yamahapassion
30.07.2011, 02:12
@Milance007: ti brate u mojim krajevima, znas ono, " kroz martince i lacarak, mitrovicu jarak" ;) Jbg, da sam sad u srbiji pozvao bih te kod mene na druzenje, ali bice prilike. A u kontinentalu sam znao x puta da zaginem, pogotovo kada je svirao bend, mislim da se zvase "cvrcak" i moj dobri kolega Zeljko Jelisavac.
I ja proslu subotu u povratku sa tezge prodjoh pored Kontinentala... Svratio bi' da sam znao da ime svira...:)
Samo nam se zulufi razlikuju :)
Svrakanu faca na slici : "Nemoj Vule vise da me udaras, tuzicu te mami" :lol: :lol:
@Vule
Pa zar jos postoji ovo sindikalno odmaraliste u Canju? Cudo da ga nisu srusili...
koji je ovo kolega u Budvi :D (nisam se iskombinovao još jedno veče da banem inače Vule ovo veče kad sam bio kod tebe kad sam se vratio izbačen sam iz smeštaja tu noć :D )
skoricnik
03.08.2011, 22:15
Nesto novije :)
driftkiller
03.08.2011, 22:23
Kolega, jel ovo Pa3x? Jel tvoje ili? :) Pozz
skoricnik
03.08.2011, 22:26
Nazalost, nije moj :( To je PA3X od gospodina @zdravkomaria.
aleksandar031
03.08.2011, 22:56
dobro ti cuci,mozda padne neka kupovina?:D
skoricnik
05.08.2011, 14:28
Iskreno, pre bih kupio PA2 :)
milanceshow
05.08.2011, 18:30
@Vule
Sta kaze Svrkan?Kakav mu je smestaj?
Ko pogodi čiji je obris, dobija poen na kvizu.
skoricnik
17.08.2011, 14:50
Jel to vazi i za nas? :D
Omatorio si Vladane :lol: :lol: :lol:
yamahapassion
17.08.2011, 17:17
@Vule: Covece, koliko si ti visok? Pored tebe Svrakan izgleda kao dete...
Zeki@Veki band
17.08.2011, 17:55
Na fotografijama je nocni klub Stena, u Sokobanji, gde je 12. i 13.08.11.g.,nastupao nas Marco 7, divan drug i prijatelj, apsolutno in u onome sto radi, na maestralan nacin. Svi smo uzivali u njegovoj muzici dve veceri.
Tehnicki opremljen fenomenalno, sa novim Korg Pa 3x, prezentirao je vrhunski spektakl, energican i iskren, bez kalkulacija svira i peva i sa takvom lakocom dominira da je to prosto zadivljujuce. Personality za 10!
Verujte, ovo misljenje je nepodeljeno.Bravo Marco 7.
U petak je imao velicanstven nastup u prepunom klubu, u kome se trazilo mesto vise da se udje, sa terase krcate ljudima, a Marko je apsolutno dominirao i pravio tako paklenu atmosferu medju mladima, da nekolicini od njih nije bilo dobro. U subotu je takodje u klubu Stena bilo fantasticno raspolozenje, prepuno razigrane omladine, koja je po ritmu Marca 7, igrala i pevala do pred samu zoru.
Imali smo priliku da uzivamo u sviranju, energiji i tempu koji Marco 7 diktira, da uzivamo u njegovom vokalu, koji je toliko dominantan da vas prosto magnetski veze, kao i u soundu novog Korga Pa 3x i sjajnom ozvucenju u nocnom klubu.
Zeleli smo da dragim kolegama prenesemo delic atmosfere koja vlada u Sokobanji, lepo druzenje i predivnu organizaciju, kao i sjajne utiske koje nosimo.
Veliki pozdrav za iskrene,cestite i dobre ljude kao sto su Zveki&Veki Band i sledece vidjenje zakzujemo u nekoj drugoj Banji :)) Posto nam je sudjeno po Banjama da se vidjamo :)
Upssss . . . I hvala na ovim pohvalama :)
I od mene pozdrav za Zeki@Veki,mnogo dobri ljudi,imao sam cast da se druzimo jednom prilikom,
@yamahapasion ja sam visok svega 1.80m,a zamisli koliki je tek Vule skoro ko Divac,ne sme niko da ga zeza dok svira.
Poseta Milancetu u Nis . Bilo je super.;)
Vaxter je odvojio vremena i doputovao u BGD na jednu kafu :D
evo mog benda pre svirke
4433
Beethoven
20.08.2011, 21:27
Super ste ali ako si vec stavio sliku pre svirke, moras staviti i sliku posle svirke. :)
Sala mala, ne zameri... ;)
Pozzz
Malopre smo dosli iz setnje nas dvojica...
4438
Daj ribu ribu ribu, daj ribu ribu ribu, daj ribu ribu ribu :lol:
A i pola lubenicu si ostavio za sutra ....
Lubenica je stradala vec :lol:
blaaah... kad budes pekao prastji onda zovi :D
@ Dell,kad budes probao pravu ribu voleces je vise od prasica veruj mi :lol:
to ti vjerujem, vjerujes li mi :lol:
Jel to neki Brancin,Orada???
Pa sto se nisi slikao na moru dok si je pecao,nego bas tu pored "restorana"?;)
Dobro pitanje :lol: mislis u jednoj ruci stap a u drugoj foto-aparat ? :lol:
Brate,jel ti licim ja na Cak Norisa? =))
milanceshow
02.09.2011, 13:54
Posto je kilo? :)
Za tebe nista Brate,samo se dovuci ovamo da je nacnemo sto pre :)
Jel to dos'o iz ledenog mora? :lol:
milanceshow
02.09.2011, 16:15
Evo krenuo sam!
Pa sto se nisi slikao na moru dok si je pecao,nego bas tu pored "restorana"?;)
Dobro Simke ipak je uverljivo ..... zamisli da se slikao pored table ispred ribarnice "imamo sveze sabjarke" :lol:
S obzirom da sam nov na forumu, ubaciću jednu sliku gde sam malo sviruckao na Korg Pa2x Pro na stričevom venčanju... :)
P.S. : iako još nisam provalio kako se ubacuje slika, koja nije sa interneta... :S
http://www.facebook.com/#%21/photo.php?fbid=1655217392093&set=t.1586825942&type=1&theater
http://www.yu-midi.org/forum/C:%5CUsers%5CTrHome%5CDesktop
Morate prvo ici na post reply, i kad vam se otvori novi okvir, imate prema dole gumb Upload. Kad kliknete na to, otvori vam se novi prozor i tu birate slike i kad vam pise da je upload zavrsen slobodno zatvorite taj prozor i odgovorite na post.
Moja slika, najavljena. Hvala na pomoci... :)
driftkiller
03.09.2011, 12:11
Sa Bajramskog veselja :)
PS: Laptopi su samo za tekstove :)
Kralj Neptun......hahahaha
milanceshow
04.09.2011, 14:59
Sarancic.....? heehehe
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.