Pokaži Full Verziju : pomagajte
Terebas podesiti ASSIGN SLIDER da ti smanjuje samo solo.
A to ces uraditi vrlo prosto
-GLOBAL
-Page 4
-Ides na opciju Sld:
-Tu podesi da ti bude selektovano: Kbd Expression
ljudi nemogu da smanjim zvuk na ASSIGN SLIDER
uradio sam sve kao sto mi je laky napisao...ako sta znate bijo bi vam zahvalan
ja imam isti problem! to sa kbd Expression sam vec pokusao davno i nije moglo. jednostavno nista se nemjenja.
ja jedino sto sam uspio da uradim i koje NIJE NAJBOLJA SOLUCIJA!! ides na MENU>MIXER i da tu mjenjas jacinu, s tim da svaki put kad promjenis boju moras isto da uradis. nekad se i boja zvuka promjeni, zavisi do boje. kako god, najbolja bi solucija bila da se zvuk jednostavno smanji/pojaca na ASSIGN.SLIDER...
ja imam isti problem. moras da ides na song play, potoa kad se vratis na style sve je u redu.Ali to ni je resenie zatoa sto kad uklucis klaviaturu problem oped postoi.Ako neko zna sta je i kako se mora opraviti molim vas pomozite!
JA MISLIM JEDINI NACIN JE DA SE VRATI NA FABRICKO STANJE!!
POZDRAV SVIM KOLEGAMA!
Moram priznati da sam malo iznenadjen! Prvi put cujem da postaoji ovakav problem. Evo, upravo sam otisao na global i podesio SLD ma KBD EXPRESSION-sve radi savrseno. Jedina mogucnost koju ja vidim jeste da mozda imate verziju operativnog sistema na kojem ova funkcija nije dobro resena. Na OS 3.05 sve radi kako treba-barem sa ovom funkcijom. Ne zaboravite da kada pod Global podesite sve sto hocete, obavezno to i snimite: WRITE GLOBAL.
Ne verujem da bas svi imate neke fals klavijature pa da Vam samo to ne radi-to bi bilo vrlo cudno. Najverovatnije je OS.
Probajte i javite sta ste uradili, pa ako nije to-da trazimo dalje!
Zdravo kolegi!
Imam Losa vest.
Vratio sam fabricko stanje kalviatura ali preblem opet postoi!
Mislim da je problem ili virus ili Bug u OS.Ja koristim OS v.3.06, dali neki sa v.3.05 ima istiot problem?
Zdravo kolegi!
Imam Losa vest.
Vratio sam fabricko stanje kalviatura ali preblem opet postoi!
Mislim da je problem ili virus ili Bug u OS.Ja koristim OS v.3.06, dali neki sa v.3.05 ima istiot problem?
Pozdrav.
Pošto sam i ja nešto pitao oko restarta klavijature, sada si me malo zbunio!
Na kakav "virus" tačno misliš, kako i gde si ga pronašao - ali nakon resetovanja klavijature?
Zar se resetovanjem klavijature ne poprave svi "bugovi" koji su doveli do problema?
Pokusaj da instaliras OS 3.05-trebalo bi da radi. Ako i onda nece onda je stvar mnogo ozbiljnija. Ali, koliko je meni poznato-to zavisi samo od OS. Pozdrav!
#Biser
Problem ja kao sto kolega gorpet kaze, neuobicajen.
Pokusaj i ovo, probaj da ucitas samo Global fajl u klavijaturu. Ili da prekopiras Global fajl iz nekog drugog seta preko Global fajla u tvom setu.Pa ga onda ucitaj.
Cujemo se.
Zdravo kolegi!
Pokusao sam opet da vratim fabri4ko stanje i ovai put je resio problem :))
Ali kad zaredim SET sve ide starom.
Posle mnogih experimenta sam zametio da "virus" ili Bug ili sta bilo SE gnezdi u Directoriama!Ako zaredis celu directoriju Program ili Banka Performans problem je tu.Ako zaredis jedan performans ili jedna programa sve je u redu.
Tako da sam resio problem ovako:Vratio fabricko stanje i zaredio
perfomansa,stilova i programa jedno po jedno.Dosta je igranje ali sada sve je u redu!
Mislim da i kad vas imace efekta, Probaite!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.