Pokaži Full Verziju : Pa 80 Problem
veselijarani
30.03.2008, 03:41
Pozdrav raja treba mi pomoc pa evo trazim je ovim putem.
Problem je na pa 80 nekad sam uplodovo neki set od tada imam problema.
na user 3 za ritmove kad god ugasim korg uvijek ostanu neki drugi ritmovi sa tog seta sto sam uplodovo.
svaki put moram da uplodujem moj master flopi.
pitanje je: sta da uradim dabi osto moj set kad ugasim klavijature
hvala svima unaprijed
mozda da nije taj set zarazen,izgeda da je to hajmo jovo nanovo !!!pozzz.
Probaj da resetujes celi sint.
Mozda je nesto i u globalu.???
1) probaj ucitati neki drugi set za koji znas da je dobro radio, tj.nije pravio probleme( cijeli), ukoliko tada sve bude ok sa tim setom onda je do greske u setu koji te zeza.
2) ukoliko ni to ne pomogne, mozes probat sa factory resetom-vracas klavijaturu na stanje kao da je iz tvornice- detaljni postupak ti je objesnjen u forumu korg, malo pretrazi..
3) mislim da je vec netko imao problema samo sa user 2, pa prelistaj malo forum, mozda nadjes koju korisnu informaciju koju nisi dobio u ovim odgovorima.
pozz
moras resetovat klavijaturu sa onih 6 disketa,,,,,nema druge i u mene je isti slucaj bio....
Samo reset i nemoj posle ucitavati taj user sto te zeza!Ili posle ucitavaj ritam po ritam iz tog usera i vidi koji te zeza pa opet reset :)
veselijarani
06.04.2008, 11:43
Dali si resio problem???
ma nisam jos sam neznam kako sve sam probo zivo al nejde nikako.
veselijarani
06.04.2008, 11:45
Samo reset i nemoj posle ucitavati taj user sto te zeza!Ili posle ucitavaj ritam po ritam iz tog usera i vidi koji te zeza pa opet reset :)
marco7
imam jedan problem ako bi risetovo sa fabrickim flopijem.radise u tome sto sam promojenio neke fabricke ritmove sa svojim koje sam htio.ako risetujem onda cu ih izgubiti,sta da radim neznam nikako.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.