PDA

Pokaži Full Verziju : Pozdrav za Administraciju i članove


Versy
28.09.2005, 16:06
Dobar vam dan svima i u prvom svom postu želeo bih da pozdravim celo rukovodstvo i sve članove ovog odličnog sajta i foruma.
Neke kolege i prijatelji su mi već napomenuli za vaš sajt, ali evo tek sada sam uspeo da pronadjem i odmah sam se učlanio - sa velikim zadovoljstvom.
Ne bih želeo puno da ometam rad pisanjem, samo bih spomenuo još da mi je posebno drago biti u društvu i razmenjivati iskustva sa kolegama i novim prijateljima.
Još jedna velika pohvala za ceo rad i trud a još veći pozdrav za poštovane rukovodioce sajta i foruma, kao i pozdrav cenjenim clanovima foruma.

elvir
28.09.2005, 16:58
Dobro nam doso jarane ,ja mislim da ces se i ti ljepo provesti na sajtu kao i mi ostali,evo da kazem da meni nikad nije dosadno jer kad god sjedem za kompjuter (racunar) nemogu izdrzati da ne dodjem na ovaj predivni sajt.
zelim lijep provod elvir :D

Versy
28.09.2005, 17:36
Hvala ti najlepše Elvire i bolje našao :D
Mogu ti odmah reći da si u pravu, jer evo celo vreme pratim teme i postove redom i moje oduševljenje je najiskreno -sve veće.
Posebno mi je drago da ima odlične saradnje izmedju kolega muzičara, a vidim da je veoma prisutna i medjusebna uzajamna pomoć, sto je za svaku pohvalu.
Samo tako neka ide nepred i dalje,a pošto već vidim sve divne ljude po forumu, siguran sam da ćemo se ubuduće i dobro družiti i dobro saradjivati.
Još jedan veliki pozdrav svima :D

Vaxter
28.09.2005, 23:06
Mnogo ti hvala, i dobro nam doshao...
Nadam se da cesh stupiti u akciju i pomoci drugim aktivnim chlanovima yu-midi-a kao shto i oni sami to rade... ;)

Versy
29.09.2005, 00:38
Puno hvala i tebi i garantiram da ću "opravdati" svoje prisustvo i članstvo u ovo predivno društvo.
Uvek sam raspoložen za saradnju, razmene nota, stylova, semplova, iskustva i svega ostaloga, medjutim, nećete mi zameriti što se odmah ne snalazim baš brzo u navigaciji po forumu, jer treba malo privikavanje.
Bitno je to - da sam na pravom mestu i medju pravim ljudima a sve ostalo dolazi samo po sebi.
A i s obzirom da ćemo se družiti od sada svakog dana, sigurno je da će biti sve OK :D
Pozdrav :D