Pokaži Full Verziju : Yamaha dx11 druga boja
basalski
21.02.2008, 15:26
Caoao
Evo misleo sam da farbam ceo dx11 u zlatnu boju, , a yamaha logo da ostavim ili da stavim novo uz crno da pise yamaha na zlatnu boju, ili moje ime da stavim ili nista da bude cisto.. sta mislite vi ??...
Caoaovic:D
Obavezno to farbaj, u zlatnu jasta, samo nemoj i dirke, mozda je glupo, neces znati koja je crna, a koja bela...., a mozda ce se i brisati farba kad budes svirao..... A, logo obavezno prefarbaj, neka se cudi narod koja je klavijatura;), i umesto toga napisi BASALSKI THE KING!!!
Ajde pozdravovcic!!!
vladamusic
21.02.2008, 18:39
Zlatno je sada itekako u modi.
Caoao!
Naj bolje opići u žutu boju cjeli sint a crvenim slovima napisi YAMAHOVIC.....Hehe
Jesil vidio ovu od GALINOG pajdasa?
E-L-D-A-R
21.02.2008, 19:24
Neznam jestel vidili ima na youtube covjek je prefarbo cjelu dx11 u bjelo i svoje ime stavio...
E-L-D-A-R
21.02.2008, 19:28
Evo i link...... http://www.youtube.com/watch?v=uFcQuSeU_lA
Cuj Basalski ako je limarija dobra samo malo izgitaj i farbaj...
basalski
21.02.2008, 19:59
Evo fabaosam ga, samo sto malo fabra se izbrise pa opet sam ga farbao... sad cu da ga stavim ceo noc da se susi..... pa cu stavim ofto od sinta...
Obavezno ga oftografisi, pa postavi ovde neku oftku!:D
Ajd bas me zanima kako ces uradit..Pa ces mi Le ofarbat da bude Crn.. ovo srebrno mi baca svjetlost u oci od reflektora ..pre veliki odsjaj baca... Pa cemo se dogovorit mozes i kremom za cipele radit ti si majstor ....heheheh.. ostavi da se susi nemoj dirat cjelu noc,jer boja zna bit mekana pa se skida..
vladamusic
21.02.2008, 20:51
ofotke obazvezno!!!
Koji je manijak ovaj basalski... :))
basalski
22.02.2008, 00:33
ovako ispao lici da je sivi al je zlatna boja, zajebaosam ga malo.. boja se izbrise malo
http://i28.tinypic.com/i1xrmw.jpg
gogspa80
22.02.2008, 00:59
A lose ti je to ispalo, di ces u zlatnu boju, jeboga i ti, ja bih u crveno ili krecavu narandzastu, hehe
salim se ja , nista se ne vidi na slici
Na slikama izgleda kao DX21... de uslikaj aparatom,nemoj mobitelom
basalski
22.02.2008, 15:46
ja sam uradeo sa webcam ali nemam bluetooth vise polomio se bluetooth trebam novi da uzmem
milan_lekic
22.02.2008, 17:18
daj slikaj ga bar bez svjetla na svjetlobi
ja sam uradeo sa webcam ali nemam bluetooth vise polomio se bluetooth trebam novi da uzmem
Pa prefarbaj prvo mobilni hihihi
al bundy
22.03.2008, 18:27
......haaahaaahaaaahhhhaaaaaa....
care dobar si....
trebo si samo opicit jednu bjelu liniju po sredini ko perica u ucionici=))
milanceshow
22.03.2008, 19:55
Svaka ti cast.Ja se nebih toga setio.
Nebi bilo lose i stalak za klavijaturu da se prefarba u neku drecavu boju.Ili ako mozes da nadjes onu reflektujucu boju(ZELENU naprimer) ,a moze i ona bela reflektujuca sto se njom obelezavaju putevi.Nesto u tom fazonu. ;)
Svaka čast majstore...samo si napravo jednu grešku...Kad si ga ofarbo,sad ne znaš gdje su mu funkcije...Dakle kod stare boje si imo zelenim i kafenim slovima napisane parametre i funkcija klaviature(Midi,Portamento,MemoryProtect,Transpose ,Algorith,Velocity,AfterTouch,itd...)...
Kako ćeš sad da štelaš tu klaviaturu kad nema slova...?
milan_lekic
23.03.2008, 18:32
pa alixe neka gleda sliku DX-a :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.