Pokaži Full Verziju : Problem sa Semplovima na pa800!
Pozdrav,imam problem sa semplovima koje koristim za solo na pa800,tako sto sam danas slagao boje one koje koristim i editovo ih u soundmodu i sve je to super dok ne izadjem iz soundmoda,kada u stylemode izaberem neku boju koju sam sredio bude neki efekat koji ja nisam stavio prilikom editovanja i nema portamenta ni na jednoj farbi gdje sam ja stavio.uredu to sto efekte ne izabere ali zasto nestane portamento i mono/poly.??
Jesi napravio Write Sound,kad si završio sa slaganjem.
jesam i nista,imaju sve boje koje sam memoriso ali nezvuce kao u soundmode nevezano za efekte,sta bi moglo bit..
Ima opcija u Global Settings ---> General Controls ---> Lock ---> FX & Voice P. ---> onda makni kvačicu sa "UPPER 1 FXs"
Svaka cast,bio katanac.za ostale koji budu imali isti problem u "GENERAL Controlls",LOCK,FX&VoiceP. otkljucat ako je zakljucano.
Hvala
Sad je sve dobro ali opet ne povuce poly/mono mode islo je iz pocetka i sad opet nece.
8-(
Imas u performansam da se to naredi poly- mono. nemam sad taj sint pa ti nemogu reci tocno bas sve rijeci,al ovako menu ili neznam dal pise mozda shift nisam siguran pa tu listaj trazi poli- mono mislim da je to u desnom cosku gore kvadratic, nemogu se bas sjetiti tocno,al zbog toga ti neradi portamento kad si u performansama,morat ces svaki performans posebno naređivati ako je to tako podeseno u svakom, Davno sam imo Pa50, negdje prije sam programiro Pa800 al nisam zapamtio tocne nazive funkcija..... Nadam se da sam ti uspio stogod pomoc Pozdrav...
Fazon je u tome sto i nisu perfomanse u pitanju,mogu ja da zamjenim poly-mono ali onda ostane na svim bojama to sto sam stavio.malo prije sam bio napravio i sve mi je radilo od jednom nestade.
Joj drug stvarno sam tanak u tom kad nemam sint ispred sebe, bas mi je zao sto ti nemogu pomoc,al valda ce se neko javit ko zna.... Pozdrav
Nebrini nista hvala tebi ipak,evo ja ganjam pa ako uspijem dobro je,mozda neko uleti ko zna ovo sve napamet.pozzz
kao god da snimis pcg ti radi kao poly a u performancama podesavas dali hoces da bude poly i li mono boja to je sredjujes kako da ti zvuci......
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.