Pokaži Full Verziju : Ritam 7/8 Za Korg Pa50
molio bih sve koji se razumiju i koji imaju iskustva sa ovom klavijaturom pa50 da kažu kakva je inače sta kod nje valja a sta nevalja :D
Sve ti ovdje pise samo pregledaj forum.Dobrodosao!Nebi bilo lose i pravilnik da prelistas za pocetak!
ok hvala našao sam več nešto pravilnik sam pročitao več sam se malo bolje upoznao sa stranicom hvala
Kao sto je dalabu rekao,imas puno tema vezano za KORG PA50,a naslov ti uopste nejde uz ono sto si napisao.Dobro vidim da si nov,naucices.
Dobro dosao na sajt,imas i jednu temu u forumu zove se" Novajlije, predstavite se!",ako hoces mozes da se predstavis!
Pozdrav!
ok shvati da sam novi več sam dosta skontao što je veliki uspijeh heh ma meni ovdije treba samo da skidam ritmove za prijatelja koji ima pa50 on svira samnom u bandu pa t5ako da i meni trebaju ti ritmovi kontaš
Za kacu sira sa vlasica dobit ces ritmova za pa50 dva vagona.Tako objasni prijatelju heheehe
Za PA50 imas materijala i materijala...Eto pogledaj u download centru imas dobrih setova.
Negde moras mozda promeniti neku boju u ritmu ili podesiti neke efekte za boje,ali to vec zavisi od samog korisnika klavijature.
heheheh ma dobro stari sira češ i ti dobiti dva vagona heh ja se baš nerazumijem u te klavijature daj mi reci koji mi program treba da slušam ritam koji skinem sa ove stranice ja kad ga skinem nemogu ga slušati na računaru
Ritmove mozes preslusati preko programa koji se zove StyleWorks!
ili kat2000. To je jos jedan vagon sira
daj mi link odakle ga mogu skinuti
Javno je zabranjeno postavljati linkove softwera!
Poslao sam ti PP!
nemogu nikako skinuti taj cat2000 sa interneta skino sam taj drugi ali neznam kako pomocu njega da otvorim onaj ritam možeš li mi to objasniti
@dalabu
Samire objasni covjeku kako da preslusa ritam u STW za kacu sira.Pa posalji koju kilu,znas gdje vec.
@tonifisic
Meni licno je zao sto ti ovaj forum sluzi samo za skidanje ritmova(dowload).
Ima ovdje i drugih stvari-druzenje,komentarisanje,savjeti,a i ti da nesto napises poucno.Ali samo dowload............:(
Sejo
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.