Pokaži Full Verziju : terce na pa 800
milancepirot
29.01.2008, 15:10
Da li moze neko da mi pomogne kako da prebacim terce koje sam imao na triton le u pa 800 ili neko objasnjenje gde i kako u samoj klavijaturi mogu to da uradim.Zahvaljujem se unapred svima
basalski
29.01.2008, 18:13
PS;
Ili probaj sa Midi kablom;)
Snimaj od drugu klaviaturu 5 WAV audio fileovi od 1 á 2 sec. od stationa koj hoces Naprimer A-DUR, i pretisni 2 dugme, kako se cuje terce, stavis na floppy i ubacis ga u pa800, i podesavas da mozes da sviras na njega.
Batke Basalski,ti si verovatno mislio da sempluje terce...hehehe...to nece ici!!!
BasariStudios
30.01.2008, 03:12
Cisto nikako.
A zasto se terce nemogu semplovati? Nisam ih jos vidio semplovane,ali me interesuje sto nemoze?
Kako se ne mogu semplovati terce, kad moj kolega na tr ima semplove u tercama.
Moze, ali tada mora da se pravi sample za svaku notu, svaki tonalitet i harmoniju.
Ne drzi vodu...
Pa da ... dve oktave usemplujes od jedne boje i ode memorija :)
A i sta ce ti terce? Odsviras ih :)
skoricnik
01.02.2008, 19:47
Uspeo sam napraviti male terce na Pa800 (terce na oscilatorima) i mogu da vam kazem da lepo rade Jedini problem je to sto mi od E-Dura pa nadalje fali oscilatora, a to mi je cudno A inace C-Dur radi kao podmazana Postavicu snimak da cujete kako to radi
Pa da ... dve oktave usemplujes od jedne boje i ode memorija :)
A i sta ce ti terce? Odsviras ih :)
Slazem se s ovim.....
Da li moze pa800 od extrema da primi neke terce posto sam cuo da moze pcg?
da li ti brate mozda ne pratis gogu sekulic?
Na pishanje,hmmmm....Mozda!!!=))
upoznao sam tog sto je prati kad peva, imao je taj problem oko terci, a na pisanje sigurno je ne prati, nije bas toliki talenat
Aaaaa na Banexa mislis...pa nece on da se bruka...
PS;
Ili probaj sa Midi kablom;)
Snimaj od drugu klaviaturu 5 WAV audio fileovi od 1 á 2 sec. od stationa koj hoces Naprimer A-DUR, i pretisni 2 dugme, kako se cuje terce, stavis na floppy i ubacis ga u pa800, i podesavas da mozes da sviras na njega.
... i onda bacis klavijaturu kroz prozor kad se iznerviras jer ne ide. Kakvih 5 WAV kakvo 2 dugme ? Sta ti isprica majke ti ?
Zaboravite terce, ne mozeeeeee, ne mozeeeee. Samplovanjem se mogu dobiti terce kao i na svakom drugom sempleru ama je malo mjesta, samo 64 MB da bi imali vise tonaliteta i vise instrumenata koji sviraju te terce. Pomocu oscilatora moze ici ali i to je siromasno do bola. Bas ako vam trebaju terce, kupi jedan LE, X50 ili neki punoljetni triton i vozi.
Da li moze pa800 od extrema da primi neke terce posto sam cuo da moze pcg?
Moze Pcg al ne moze Global a ne moze ni User Scale, hebes Pcg.
Uspeo sam napraviti male terce na Pa800 (terce na oscilatorima) i mogu da vam kazem da lepo rade Jedini problem je to sto mi od E-Dura pa nadalje fali oscilatora, a to mi je cudno A inace C-Dur radi kao podmazana Postavicu snimak da cujete kako to radi
Ama sve je to pisanje uz vjetar, sta se mucis dzabe.
BasariStudios
04.02.2008, 10:51
Lepo je nekad smijati se. Kazu da je zdravo ovako u 4.51 ujutru.
Evo se ja smijem u 10' 55'' ujutro i upisa se od smijeha.
Pustite ljude da rade...vama dvojici krivo što oni to znaju da rade a vi ne znate...Ajd da se pridružim smejanju...Zadnja vremena mnoge "velike" stvari da pročitam...Pozdrav!
Nadam se da cete do 2010 da resite pitanje terci, ja sam ih dobio gotove na pa800, ne zvuce nesto bog zna, ali ipak zvuce
Pustite ljude da rade...vama dvojici krivo što oni to znaju da rade a vi ne znate...Ajd da se pridružim smejanju...Zadnja vremena mnoge "velike" stvari da pročitam...Pozdrav!Ama ko drzi te ljude, neka rade kako god hoce bolan, niko im ne smeta a i ne dira ih. nego pitanje je bilo u vezi sa tercama a posto to nece ici onako kako se ovdje prica i pise, red je da se ljudima da odgovor to jest da im se da do znanja da se dzaba muce, a da li ja znam to ili ne ili mozda znam kako to zaista moze al ne malo nego do koske i to ne samo na PA800 nego i na PA50 i 60 i 80 i PA1X i PA2X, e to je vec drugi padez (genitiv) i nije tvoja briga. Ne trazi bolan belaja i prepirke, nema potrebe, sto pokusavas da budes advokat i gdje treba i gdje ne treba.
Kakva bre goga sekulic?Sta vam je ljudi?Ja sam samo pitao za terce.
Ma ok ako je ne pratis, ja sam mislio da si ti taj na koga ja mislim, upoznao sam tog tipa i zalio se za terce, nebitno.
i ja se zalim na terce........ a tek na gogu....
kade se ovoliko raspravlja o necemu sto nemoze sta bi tek bilo da moze pa oci bi povadili
a ako neko ipak pored svega tvrdi da moze i ima uradjeno ajde neka objasni ili posalje .............................
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.