Pokaži Full Verziju : Pa 800 Vs. Pa1x
Koji je bolji i mocni od ova dva?
jel ima neke velike razlike?
jEL SE MOZE UGRADIT CD-CITAC U PA800 KAO STO MOZE U PA1X?
koji je skuplji i koliko vredu od prilike? kabi.........
Pazi ! Dupliraš teme već 2. put !!!
BasariStudios
24.01.2008, 19:28
Hahahahahaha...
Sto se tice ove dve klavijature imas celu enciklopediju na ovom sajtu.
cvelepa50
24.01.2008, 19:44
nedime sto zajebavas coveka?? jbg....ovo nema smisla jebo ga ti...
Ne zajebava ga,nego je vec ovo postalo mnogo smesno koliko puta je bila ovakva tema.
Vec moj papagaj zna sve o ovim klavijaturama.
Treba pretraziti malo ovaj forum i sve ce biti jasno kao dan.
cvelepa50
24.01.2008, 19:49
pa jbg..moze se to i fino reci da se pretrazi...znam i ja da je pun forum ovakvih tema...al jbg...
upravu si i ti ...ali ja mislim da bi trebalo fino reci coveku sta i kako i tacka...
pozdrav!
Dobro onda cu samo kratko reci da je PA800 bolji(jedino sto je plasticno kuciste i lose dirke).
Cao kolege,ja se izvinjavam ako sam postavio isto pitanje ako je vec neko ranije postavio isto pitanje , ali ja nisam nasao bas tu temu izmedju te 2 masine!!!!!
i nisam bas dobio odgovor dal se moze ubacit cd-citac u pa800
Za CD citac nisam siguran,ali jos kod nikog nisam video da ima na PA800 citac.
Ali mislim da ti on nije ni potreban.
Dobro onda cu samo kratko reci da je PA800 bolji(jedino sto je plasticno kuciste i lose dirke).
Pa ti nabroja ono glavno:"> Onaj kome ovo dvoje sto si nabrojao nije bitno,treba sebi kupiti dobar kompijuter i igrati se..;)
i nisam bas dobio odgovor dal se moze ubacit cd-citac u pa800
moze externi cd-citac preko usb da se prikljuci, ali neznam sta ce ti, kad imas usb.
Ok, hvala ti na odgovoru kuki
sve sto ima u pa800 jel ima i pa1x? ili nema?
Msm da je ova tema bila aktuelna ranije...Al ajde,da vidimo,mozda ce josh svadje da budu...=)):D
Udrite po korgovima,i onako je nesto monotonoB-)B-)
BasariStudios
25.01.2008, 15:40
sve sto ima u pa800 jel ima i pa1x? ili nema?
Da, samo na PA800 to je sve Duplo a u mnogim slucajevima i bolje.
Da, samo na PA800 to je sve Duplo a u mnogim slucajevima i bolje.
To je sve stvar ukusa...Ja nikad ne bih kompenzirao tipke i kuciste od Pa1xpro za to "duplo" sto ima pa800..;) Pa2xpro je naravno druga prica,mada je i on malo precijenjen.
blatusan
25.01.2008, 16:24
Hahahahhahahahahahaahhah! Nedime, evo ga poceinje opet...nova ekipa novi belaj...dal ce samo biti ko i onda 140 odogovora i jebavanja i provociranja!Hahahahahah!
Ajde da se i ja malo ukljucim...Brate diskutabilno pitanje je koja je klavijatura bolja,vidis oni tvrde da je pa 800 ja kazem da je bolji Pa1 x pro!Ljudi tvrde da je to mali Pa2 x pro a ja kazem da nije jer nema pola opcija koje ima Pa2 x pro ali sve to nije vazno sada!Nemas opciju u Pa 800 za cd rom ali zato imas opciju flash memorije sto je prakticnije nego jedan cd rezac a i jednostavnije!Moj ti je savet ako se razumes u aranzere da podjes lepo i probas obe klavijature pa onda odluci koja ti se vise svidja ;)
hvala na odgovoru marco,kabi
Ma ljudi...Za mene je PA1X ZAKON...Ko ume da svira,i ko zna da radi sa instrumentom i koji instrument mu najbolje odradi poso,taj mu je najbolji...Kolega Jasko mi je dao pa800 da mu ga sredim i posle par dana vratio sam mu ga nesređenog.Izvinuo se čovjeku i reko da mu ga ko drugi sredi...Imo sam ga priliku testirati na sve moguće načine...Jednostavno nije ni pola kvaliteta kao PA1X...Prva mana što mu fali a meni je jako važno,jeste slideri ispod displaya...To mi znači ko pola klaviature.Usred improvizacije smanjim DrumKit i pustim samo Perc tarabuke da mi udaraju...Jaoo koje ludilo to pravi u kafani...Drugo,tipke na PA1X su MNOGO bolje nego na PA800...U suštini ima pa800 više RAM-a,i veću polifoniju i mnogo je lakši...Ali jednostavno za moj rad i zaradu PA1X je više nego dovoljan...Kad narod čuje šta s njim radim oduševe se i to mi je cilj svega---Odraditi odlično posao sa dobrim instrumentom...Dakle za mene lično---PA1X rules i dugo će mi ostati radni stroj na svirkama,a kome paše PA800 nek izvoli,za informaciju PA1X (sa zvučnicima) je još uvjek oko 2300-2500eura dok se PA800 može naći već i za 1600Eura...Pozdrav!
Ovde se ne govori o ukusima e meni ja taj bolji a meni taj,nego treba gledati realno!
A realno je PA800 bolji(jeftiniji je samo zbog izrade,da ne bude zabune),e sad neki izgleda nikad nece moci da shvate...
Znao sam de ce biti e ovaj sint je ZAKON on ubija,nemoj njega on je jeftiniji i a ovaj je skuplji i tezak kupi onaj skuplji,nema veze sto je ovaj drugi tehnicki napredniji....itd
Ja samo kolegi realno govorim koji je bolji,a ne zanima me ni jedan od tih sintova.
Priko bez uvrede...kvalitet instrumenta se gleda po tome koliko je klaviatura spremna i sređena za posao...Šta će ti PA800 kad nemaš sređenog materiala da odradiš tezgu kako je Bog reko?A doduše,ipak mislim sa 15 godina svirke da imam iskustva sa instrumentima,a klaviaturi sam zamjenio mali milion...Ne želim da se svađam,ali ipak komentare na moje postove zadrži za sebe,ja t enisam još nikad uvrjedio a i ne bi želio jer smo svi kolege...Pozdrav!
BasariStudios
25.01.2008, 19:25
To je sve stvar ukusa...Ja nikad ne bih kompenzirao tipke i kuciste od Pa1xpro za to "duplo" sto ima pa800..;) Pa2xpro je naravno druga prica,mada je i on malo precijenjen.
DUPLO u nijednom jeziku na svjetu ne znaci STVAR UKUSA nego
FAKT koji se ne moze promjeniti, svidjalo ti se il ne, ja nisam
pricao sta je bolje nego sam dao FAKTE koje i dalje stoje.
Ne zelim ni ja stobom a ni sa bilo kim drugim da se svadjam!
Mislim da sa onim sto sam napisao ne bi trebalo da budes uvredjen jer ja nisam nista licno rekao tebi,nego sam govorio o instrumentu.
Pozdrav!
Samo ne zaboravi, kazu da je bog jedan.
milan_lekic
25.01.2008, 23:59
Ma Pa80 je zakon hahahhahaah
Ne znam sta da kazem...odnos cena/performanse kad uzmemo pa800 je definitivno broj 1.
Kraj krajeva svakom cilj je da minimizuje troskeve a da vise zaradi...( i da se ne kilavi )
Ipak cu da se kilavim :))
Vrlo jasno!!! Svaki ima pravo na svoj izbor!!!
Tako je,a kolega kabi nek odluci ili hoce laksi i bolje zvuceci sa malo losijom izradom ili tesku i malo losije zvucecu klavijaturu sa malo kvalitetnijom izradom(PA1X nije bas tako kvalitetno izgradjen kao PA1Xpro).
Odluka je samo na tebi,a moj ti je predlog ako imas cesto svirke da uzmes PA800 jer je laksi za transport!
Kuki a po čemu je to PA1XPro kvalitetnije izrađen...Zbog kućišta jel?
Pravo da ti kažem poznam mnogo muzičara kolegi kojima kao prvo sinth sa zvučnicima mnogo znači...Mnogi rade po foklorima i ne sviraju na ozvučenje pa zvučnici dobro dođu...A što se tiče težine PA1X iako je manji mnogo je teži od pa1xPro...Valjda zbog "zvučnjaka" a ako hoćemo kvalitet izrade,najkvalitetnije izrađene su Kurzweill klaviature al eto na tu firmo mnogi zaboravljaju...A i ne prodavaju se ovdje kod nas nikako...Al et stvar odluke,neki kažu kako je PA800 smanjena vetija PA2X...Nikad i Nikad...Razlika ko nebi i zemlja al za mnoge je to glomazna klaviatura...A da vas pitam dali je po vašem sad PA2X nadmašio Tyros 2?...Baš čekam odgovore i iskustva...Pozdrav!
BasariStudios
26.01.2008, 05:00
Po mome i P1X je nadmasio T2, al fakti govore drugacije, nije tako fakticki.
PA2X je to provalio davno i fakticki i svakako. I da, PA800 je smanjena verzija
i to ti mogu dokazati nacin na koji hoces. Razlike nisu od nebo do zemlja nego
nikakve, vrlo malo, mogu na jednu ruku prsta da nabrojim:
1.67MB-256MB RAM
2.61-76 DIRKE
3.Obicni monitor-Onaj sto se podize
4.Nema direktan TXT access-IMA
5.Nema XLR i DIG.-Ima XLR i DIG.
Da predjemo na najvaznije stvari:
ROM-SKROZ ISTI!
FX-SKROZ ISTI!
Guitar Mode-Oba imaju
Master EQ I Track EQ oba imaju
Ja ne vidim koje su tu od zemlju do neba.
Wtf. si sad rekao, majke ti?!?
Napishi na engleskom, molim te, ako ti je lakshe!
Ovko vidim samo 5 zasebnih i nebitnih stvari! :))
u realnosti gledano...nedime druže nemoj da se ljutiš ali pre a mjeseci nas dvojica smo se kačili u par temi baš oko toga što sam ja tvrdio da je PA1X-serija nadmašila Tyros,a ti si tvrdio suprotno...E hvala bogu da si konačno izjavio da je PA1X bolji...Obradovo si me...Ali ipak znaš koliko znači RAM memorija...Slično ko kod PA1x i PA800...Ipak PA2 ima CD-rw,MP3,pa još dodatnih stvari i đavola...Sačekaću koju godinu da vidim kojeg monstruma će Korg da razvije kao nasledniuka,pa kad bude verzija sa "zvučnjaci" onda ću da ga kupim...Jedva da sredim PA1X kako dolikuje,već izašla 2 nova aranžera...Pozdrav!
(jedino sto je plasticno kuciste i lose dirke).
da to je najbitnija stvar hahaha
dirke i nisu lose ja sam mislio isto kada sam ga probao prvi put sad je vec druga prica sto se tice dirki izuzetno je brza dirka sto je verujem dosta bitno i nije teska
ako nekom smeta kuciste onda je uvek tu PA2X ako je neko spreman da da za kozmetiku 1000 €
Stvar mog neukusa, verovatno ... ali klavijatura sa zvucnicima ... ma koliko to bilo korisno u nekim slucajevima, deluje kao klavijatura koju si kupio na buvljaku :)
Obozavao sam moj stari Poly800, bas zbog toga sto nije imao zvucnike :)
A kvalitet tipki mi je PRESUDAN u izboru klavijature... i kuciste je dosta bitno, ali tipke....
Neznam po koji put da to opet kažem,al oni fabričku zvuče isto,PA800 ima lošiju tipku i plastično kučište (ovo je več i kolega KUKI naveo) i ima proširenje do 128MB rama, osobno nije mi praktičan za svirku jel mu je raspored tiki (dugmića) totalno sjeb...,PA1X ima bolju tipku, bolje kučište i proširenje 32MB rama, a raspored tipki (digmića) je lijepo napravljen-praktično i dobro složeno (brzo snalaženje) dalje je po tvom ukusu.
Jos nesto da dodam u razlici pa800 i pa2...Pa800 u odnosu na Pa2 x pro ne moze da transponuje i ubrzava mp 3 fajlove,cak ne moze ni da ih pusti :) a o kvalitetu izrade da ne pricamo, i Pa800 ima slabiji vokoder negoli Pa 1 x pro a da ne pricam za Pa2 x pro !Sto se tice prosirenja memorije vec u sredu nosim Pa1 x pro da mi se prosiri na jos 32 mb tako da cu imati 64mb ram memorije!A sto se tice guitar moda vidim kako vam zvuce gitare u pratnji bas kao da ih je ''Vlatko Stefanovski'' svirao :)) I jos nesto da dodam posto posecujem i strane fourme mogu da vam kazem da na skoro svim foruimima gde se prica o korg masinama je sprovedena anketa Pa800 i ili Pa2 x kao smanjena verzija od Pa2 x pro!Verovali ili ne 90% glasa za pa2 x jer mu Pa 800 nije ni do kolena da bi bilo manja verzija velikog brata ;)
Vidim da ima puno raznih mišljenja,svađa,prepucavanja,prehvaljivanja itd. oko Korgovih mašina,e a zato oko Rolandovih nema problema :D
Ljudi iz Rolanda kad bi ovo čitali lagano bi se smijuljili i govorili eto vam vaših Korg klavijatura :D :D :D
Ovako nakon citanja dosta komentara dolazim do zakljucka da su ljudi stvarno u velikoj zabludi.Moj brat svira istoja imam pa800 a on je sad uzeo pa 2 x..prije je imao pa 1x pro elite.Ljudi usporeduju previse pa1x sa pa800 i pa 2x.Kao prvo Pa800 ima opcionalno mp3 player koji funkcionira isto kao i kod pa2x koji je ugraden serijski u njemu...vocalist je iste kvalitete pa800 i pa2x,kod pa1x je najbolji vocalist ali kod njega je bio doplata ako jese htjelo da 100 posto funkcionira.Zvuk u pa800 i pa2x je slicaan ali ne i isti samo zbog izlaza koji su kvalitetniji malo kod pa2x i izlazi sve cistije.Obodva imaju 4 izlaza da se moze odovjit bas,bubanj,solo...Ljudi neshvacaju da je za pa800 i pa2x potrebno drugacije programiranje nego za pa1x jer ljudi sound procesor je drugaciji unutra.Razlika je ogromna.Pa800 ima kvalitetnije zvukove nego pa1x i ima malo vise,sto nasi muzicari kazu,masnoce u zvuku.Mana je mu kvaliteta izrade.Ali sve ima svoju cijenu.Pa800 je za svoju cijenu jako dobra klavijatura,jer se moze naci za 1850 eura.Ako mu se doplati mp3 i hard disk.Dolazi se do cijene od 2300 eura.A pa2x je oko 2950 eura ali sa svime inklusive i 256 mb rama ,4 puta vecom memorijom za sampling,kvalitetnijom izradom,i znacajnim faderima...Tko sada razmislja o kupovini pa1x pro,zbog kvalitetnije izrade nego pa800,bolje je da saceka malo i skupi nekih 800 eura i kupi pa2x,i bit ce sretan.A tko moze zivjeti sa jeftinom plastikom,lijepim zvukom kad se sredi,malom tezinom...Neka uzme Pa800 i zaraduje pare,jer ipak to je glavni cilj svega ovoga truda.Lijep Pozdrav
Jos nesto da dodam u razlici pa800 i pa2...Pa800 u odnosu na Pa2 x pro ne moze da transponuje i ubrzava mp 3 fajlove,cak ne moze ni da ih pusti :) a o kvalitetu izrade da ne pricamo, i Pa800 ima slabiji vokoder negoli Pa 1 x pro a da ne pricam za Pa2 x pro !Sto se tice prosirenja memorije vec u sredu nosim Pa1 x pro da mi se prosiri na jos 32 mb tako da cu imati 64mb ram memorije!A sto se tice guitar moda vidim kako vam zvuce gitare u pratnji bas kao da ih je ''Vlatko Stefanovski'' svirao :)) I jos nesto da dodam posto posecujem i strane fourme mogu da vam kazem da na skoro svim foruimima gde se prica o korg masinama je sprovedena anketa Pa800 i ili Pa2 x kao smanjena verzija od Pa2 x pro!Verovali ili ne 90% glasa za pa2 x jer mu Pa 800 nije ni do kolena da bi bilo manja verzija velikog brata ;)
Moze i da ubrzava i da transponuje ...Neznam odkud ti to da nemoze ,sto se tice vokodera ja bi za 30mb jos rama rado pristao da ga uklone sa klavijature to je najveca glupost sto postoji.Sto se tice stranih foruma pa to je normalno sto kazes a da smo mi financijski jaki kao oni nebi nikad ni svirali na korgu,yamahi ili rolandima.....
Jeste daisa,zato je nasa ''scena'' 'mnogo jaca od njihove,nasi muzicari se ne skidaju sa MTV-a i mi njima treba drzimo lekcije o muzici :))!Znas li zasto,dok bude god bude tih kao ti sa takvim teorijama nema od nas nista!Eto ti Pa 800 uzmi lepo izabaci mp3 snimke ovde i tako dokazi da ja lazem i budi ti u pravu!Daj nam taj zvuk duplo bolji kako tvrdite,daj mi tu umetnost guitar moda i sve ostale zajebancije oko kojih se sporimo!Izbaci lepo snimke i ako budu bolji od PA1 x pro ja cu ovde na forumu da javno kazem da pojma nemam i da se povucem da nikada vise ne komentarisem oko bilo cega!Svi nesto pricate daj dokaze!!!Samo izvoli....
BasariStudios
27.01.2008, 01:00
Ne mora Daisa, eto ja cu Marco, spremaj snimak...dolazim...
Evo Nedime stavio sam demo,nisam hteo da izvodim kerefeke sa semplovima i cudma!Na bubnju je House kit,darbuke su semplovi world of istamubl,finer bas fabricki i sve ostalo fabrika osim sto sam forspil svirao sa semplovanim buzukijem!Cisto da se cuje zvuk masinerije!Nije bilo nikakve obrade u audio editorima,pravo iz miksete u snimac i nemoj da machkas snimke u editorima jer cu ja da te provalim ako to budes radio!Uzmi usnimaj iz prve u snimac i to je to!PozZz...
BasariStudios
27.01.2008, 08:13
http://www3.speedyshare.com/data/947344283/8790472/75502206/Ojhaaaaaa.mp3
;)
Ne mogu da otvorim ovo,uzmi i ubaci snimak u download centar,ja sam moj stavio i cekam operatere da ga izbace ;)
Jeste daisa,zato je nasa ''scena'' 'mnogo jaca od njihove,nasi muzicari se ne skidaju sa MTV-a i mi njima treba drzimo lekcije o muzici :))!Znas li zasto,dok bude god bude tih kao ti sa takvim teorijama nema od nas nista!Eto ti Pa 800 uzmi lepo izabaci mp3 snimke ovde i tako dokazi da ja lazem i budi ti u pravu!Daj nam taj zvuk duplo bolji kako tvrdite,daj mi tu umetnost guitar moda i sve ostale zajebancije oko kojih se sporimo!Izbaci lepo snimke i ako budu bolji od PA1 x pro ja cu ovde na forumu da javno kazem da pojma nemam i da se povucem da nikada vise ne komentarisem oko bilo cega!Svi nesto pricate daj dokaze!!!Samo izvoli....
ja neznam o cemu ti pricas ocito ti nije dobro ja nisam drzao nikakvu lekciju o muzici niti sam spomenuo pola toga sto si nabrojao vec sam samo rekao da pa800 moze da ubrzava i transponuje mp3 sto ti upravo dokazujem http://www.speedyshare.com/939694982.html pa nek se vidi ko laze haha .pozdrav :-)
Kupio sam PA800 ali neznam kako to ide za Setovima i Boja....kako da ja to mogu prebaciti....
a ako ima neko dobre ritmove i Boje bzw setove za mene da mi posalji...i trebami ako neko ima....ono ste se dere yeah" ili Lets go" tako nest...ako ima nek mi stavi na download ili salje na
*******.*******
hvala vam adis
Nečekat češ se ti malo da ti netko pošalje ....
Nisi u pravoj temi jaro...imaš brate mili Download centar pa sklidaj...A ako hoćeš kvalitet i namišljanje...Kad si kupio instrument,kupi i set...niko ne da džabe setove a da čemu valjaju...jednostavno nikom se ne isplati mučiti i praviti dobar material a da ga tek tako dadne nekome džabe...tako da,pripremi pare i kontaktiraj ljude po internetu...Pozdrav!
BasariStudios
29.01.2008, 17:14
ako ima neko dobre ritmove i Boje bzw setove za mene
http://basaristudios.com/
Imas 2 Usb Hosta na Pa800 i mozes ukljuciti sve sto pozelis od Flash memorija do Hard Diskova, pa i CD-a (razume se External).
Pa 800 za nijansu je bolji zbog veceg samplera i jeftinije cene. Ako ne planiras da ga udiras od zamlju onda ti ne bi smetalo sto kuciste nije limeno i tesko kao kod Pa1x.
Moj savet ti je Pa 800.
cd citac je dobra stvar koju pa800m nema, al moze se priklopit extarni. recimo za pustanje muzike bez mp3 boarda...i jos sta bi mogo rec....al ima pametnijih... neka cika nedim kaze sa svojim hahaha....
Evo godinu i vise imam Pa1Xpro...i to da kazem dva puta jer sam jedan prodo pa odmah drugi uzeo. Dusa mi izađe dok ga nosim na svirku i dok ga postavim na Spider i odlucim hajde da odem i probam Pa 800 jer imam musteriju za moju klavijaturu jer je mali odlijepio na zvuk pa ga mogu prodati cak za 2000 EUR bez ikakvih problema. Kad sam juce probao PA 800 i na njemu se zadrzao najmanje sat vremena...pocelo mi se grusati u grlu kolko je los pod rukama...To nije za mene. Pro je Pro (i 2X nije bezveze PRO). I jos nesto...jako puno znaci kada raja svrsava kada vidi srebrenu masinu..veliku i mocnu,,jebo plastiku...Toliko od mene!
svaka cast dino... i ja sam istog misljenja u svemu ko i ti... kad jednom imas pax seriju u rukama tesko prelazis na nizu klasu... jer je tesko s boljeg na slabije ici...
...e jeb*ga ako treba raja da odlepi na to sto vidi a ne na to sto cuje onda neka gledaju slike na netu pa neka padaju u sevdah, sto mora da slusaju kako sta zvuci neki plasticni pa 800 ili srebrni pa 1x kada je bitno kako izgledaju.............svasta
To je tesla izmedju ostalog ...a izvinio jarane ...nisam bezveze ostavio 18 godina aktivnog bavljenja muzikom pa da ne mogu razlikovati sta bolje zvuci...Nemoj ba da pricam dalje, za mene je Pa1XPRO masina i tacka .
Prodajem ladu crna boja ,dvoje sjedeci i jedno lezece mjesto idealna za Pa1xPro-OVCE .Cijena po dogovoru
jeste da je masina nema sta to ne sporim ali sama masina u toj kutiji i u kutiji od pa 800 nije za poredjenje
4daisa
'DE SI BRE CARE a jel moze ta lada na rate .....hehehehe
Ok, mozda si u pravu...svako ima svoj ukus. Puno pozdrava
daisa...da malo ne pretjerujes sa time pro-"OVCE" ???
nije mozda nego su to cinjenice, a sto se ukusa tice znas kako kazu o njima ne vredi raspravljati no ipak sve to zavisi kako je ko sredio klavijaturu neciji pa 50 ce zvucati 10x bolje od necijeg pa2x........
ajd pozdrav NO HARD FEELINGS!!!!!!!
ma nije to daisa tako mislio siguran sam
daisa...da malo ne pretjerujes sa time pro-"OVCE" ???Zezam se malo nadam se da te nisam uvrijedio malo sale nije valjda frka,kad si spomenuo da ti nelezi pod rukom pa800 iskreno nije ni meni odgovarala dirka dok nisam stavio tegove sad je super .izvinjavam se ako sam koga povrijedio sala mala
Ma oke, meni stvarno ne pase tipka na PA 800 i ruzna mi je, a sto se zvuka tice , natjero bi je sigurno da zvuci ovako kako mi sada zvuci 1xpro jer taj sound volim. Jos uvijek zivim u proslom vremenu i, i dalje mi se svidja YU produkcija iz devedesetih godina a kao sto mogu vidjeti da i publika nema nista protiv toga nego piju ko stoke ...Ipak sam ja nekada bio dugogodisnji Rolandovac a ovdje i dalje pali i žari taj stari, tvrdi i sirovi sound... Pozdrav!
svako ima svoj ukus i zna sta mu treba ...TESLA AJDE NA CHAT MANI SE TEME
A joj Dino druze ne uzbudjuj se!Ja sam lepo rekao dajte snimke u download zonu da vam cujem te masine???Ja sam stavio lepo ono sto sam rekao u download zonu Mp3 fajl se zove moje najmilije cisto samo da se cuje lepo zvuk!100 puta smo komentarisali da konvertovani ritmovi zvuce losije od ovih drugih pa sam opet eto stavio konvertovan ritam da zvuci ''losije'' da se ne razocarate potpuno u te vase sprave!Ajde junaci izlazite muzicke materjale ;)
Ako može ERASE...Sramota da se čita ovo svaki dan...
BasariStudios
30.01.2008, 03:12
Ovo je grehota i zalosno, na sta smo spali.
Pa 800 bojli .moze dosta vise nego Pa1x
Eto vidiš...Sad se i Sadik javio sa svoja skromna 2 posta do sada da istakne svoje mišljenje...
Dobro Sadike...Kad si već dao tu izjavu daj mireci počemi ti takvo mišljenje...Nekom se sviđaju ljepše ikone,nekom težina,nekom tipke,nekom ovo nekom ono...Daj kaži šta to tebe privlači kod njega?Pa da povećaš broj postova...
o neeeeeeeeeeeeeeeee ja reko gotovo kad ono nastavlja se...............
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.