Pokaži Full Verziju : Pa1x i Pa1x pro razlike
Cao kolege, zelim vam sretnu i uspesnu novu 2008.
E ovako, imam 3 klavijature, triton classic,roland g-600 i yamahu dx100.
Hocu da menjam ROLANDA, sta bi ste vi preporucili?
Koja je razlika izmedju korg pa1x i korg pa1x pro? jel ima velike razlike?
pozdrav svima......
Neces biti zadovoljan ritmom na PA1Xpro jer si navikao na rolandovu masnocu u ritmu,uzmi neki noviji rolandov aranzer!Razlika izmedju dve pomenute klavijature nije velika!
Cao kuki, hvala na odgovoru, ja sam vec gledao u prodavnici obadva i treba da kupim sad za neki dan posto imam kupca za rolanda, i zato neznam koj da kupim? koj bi ti preporucio izmedju njih dva? jel i ti imas neki od ovi? pisi mi, kabi!!!!!!!!!
Nemam nijedan od njih,ali ako imas mogucnosti onda ipak uzmi PA1Xpro(76 dirki,metalno kuciste).
Ok znaci ima opet neke razlike.........
Metalno kuciste? sta je to?
hVaLa na odgovoru kabi........
Neke klavijature imaju plasticno kuciste kao sto su:PA80,60,50,800,i ono se vremenom izdere i nedaj boze da padne ili se negde oceslja...to ce ostaviti dobar oziljak!
E-L-D-A-R
10.01.2008, 02:04
Ja mislim da pa1xpro u odnosu na pa1x ima vise oktava tj.tipki i nema zvucnika a i izgled je drugaciji...
aha ok, posto sam da kazemo nov na ovoj stranici, jel treba biti super-clan da bi skinuo semplove,ritmove itd....?
Hvala ti kuki na jos jednom odgovoru, kabi iz svedske.........
Nema na cemu.
Pozdrav,Igor!
Korg je ipak Korg, kako hoces.
casio1986
10.01.2008, 17:40
zdravo narode novi sam ovde na ovoj stranici i onako moglo bi se reci pocetnik sto se tice sviranja dal mogu ovde da skinem ritmove melodije itd za casio ctk 671 i dal je uopste vazan model odnosno marka jer ovde nista nisam video od casio da se nesto moze skinuti pozz
casio1986 prvo procitaj pravilnik sajta da nebude kasnije ljutnje.Pitanje si trebao da postavis izmedju drugih sintova jer ovde pricaju o korgu.Posto si nov na sajtu odgovoricu ti.Tvoj sint ima 104 ritma od toga jih mozes da ubacis 4 ostalih nemozes da menjas.Ucitati mozes na ta 4 mesta ritmove od roland G serije ili od Tehnics sintova a za to da jih ubacis ima software program na netu free pa ga potrazi.Tako mozes onda da koristis i ritmove od rolanda ali jih ubacujes preko midi kabla u sint.
casio1986
10.01.2008, 21:28
hvala puno a sto se tice pravilnika dobro procitacu izvinjavam se pozdrav
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.