PDA

Pokaži Full Verziju : terce u fl studiu


HUZO
29.12.2007, 18:58
dakle kako je moguce to napraviti?odaberem jedan zvuk i onda imam recimo tri oscilatora upalim samo dva i jedan postavim na normalno da svira ton a drugi transposam za 4 polu tona i to bi trebala bit terca jel tako?ali nije svugdje razmak 4 polu tona negdje je tri,kako da to uradim?
nemam 60 eura da dam vaxteru za ailu pa me zanima jel to moguce u fruity loopsu?
i jos jedno ptanje,jel moguce da odjednom sviraju recimo dva tri kanala?ili sam ogranicen na samo jedan?

vingula
30.12.2007, 18:13
Može se postavit da ti svira više kanala od jednom to ti je ona funkcija LAYER (pa desnim klikom odabereš sve one kanale koje šeliš da ti sviraju zajedno (Pokraj imena VST-a imaš one zelene lampice,to klikaj desnim klikom miša) i onda pritisni na LAYER opciju Set Children,zatim samo pritisni na Layer (na ime)),a terce možeš napravit samo preko onog njegovog DIRECT WAVE,znaći samo ubacivanjem semplova,pa slažeš skale.

salenis
30.12.2007, 19:12
Pa da, kao sto reche preko layera, hteo sam ja odavno da napravim terce, u FL Studio, nego nekako nisam imao vremena, to je ipak malo slozen proces, a i mislim i da ima drugih nachina osim preko Direct Wave-a...
Kad provalim postujem ovde uputstvo....
Poz...

HUZO
30.12.2007, 19:51
ok!nego imam fl studio tek dva dana i jos ga nisam skuzio skroz.kako da dodjem do layera??daj pliz step by step tutorial.