Pokaži Full Verziju : Pa1x nece da ucita styles
Kolege, kao sto naslov kaže pa1x nece da ucita styles iz seta. Prilikom loadiranja seta zapne pri kraju u kaze da nema dovoljno memorije iako je unutra 2x16mb a set je manji od 32mb. Probao sam vise različitih setova i isto. OS je 3.01. pokušao sam rucno brisanje svega ponovno ubacivanje resources 3.00 ali ni tad nece da vrati fabricke stylove do kraja (vrati prvih 7 banaka a ostale ostanu prazne) i javlja da nema dovoljno memorije. Tad ucita nesto preko 60%. Nisam ucitavao OS nanovo jer ga nemam a ni floppy drive na racunaru. Set koji je bio ucitan prije mojih pokušaja koristio je fabricke banke kao user I sve je bilo puno. Pokušao sam isti set da vratim ali i kod njega ista prica. U cemu bi mogao problem? Da nema nesto sto sam propustio uključiti/iskljuciti?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
nikadvisekorg
26.01.2020, 03:33
Da nisu to setovi od neke novije čim neće? Jesi probao pojedinačno da učitavaš?
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Ili je jedna od memorija pokvarena...
Setovi su od pa1x. Pokušao sam pojedinacno stylove i uspije user banke da ucita ali mi i dalje kod pojedinih performansi javlja style failed. Memorijske pločice cu ocistiti sa kontaktnim sprejem, mozda je i do njih. Imate li kakvih ideja zasto kod ucitavanja resources Factory style nece da ocita? Mislim da je tu negdje uzrok. Samo prvih 7 banaka vrati a ostalo sve bude prazno...
To nema veze sa RAM memorijom. U RAM se učitavaju samo samplovi. Tebi je otišao ROM odnosno SSD u kojem su spremljeni factory resource a na drugoj particiji user resource, stylovi, perfomance i programi. SSD se nalazi na matičnoj ploči i teško se može izvaditi, ako se uopće može. Možda bi pomogao NAND FORMAT, pa nakon toga ponovno učitavanje OS-a, factory resource-a i nakon toga load set.
Ima smisla. Objasnilo bi zasto ucitavanje resources stane na 60%. Dok ne nabavim floppy i os nista od formatiranja. Hvala
Provjeri i hard disk hoce i on da zeza pa da ti klavijatura pravi probleme
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.