Pokaži Full Verziju : Triton Le vs PA80
Muzikass
07.02.2019, 20:45
Pozdrav ljudi koji se razumijete u korgove, što je bolje da uzmem, korg triton tr ili pa80 i zašto' Hvala
Nisam neki ekspert ali mislim da je PA80 bolji jer Triton Le ne koristi flopi diskove nego neke Smartmedia slotove koji su dosta redji, a i mladji je 2 godine. Al nisam siguran.
malo probaj pretražiti teme bilo je već dosta priče o tome, a prva i najveća razlika između ove dvije klavijature je to što je tr solo klavijatura tj workstation, a pa 80 je aranžer na kojemu ujedno uz soliranje možeš svirati i ritam sekciju, znači snjime možeš ići svirati i sam jer imaš sve, a sa tr-om možeš jedino svirati u nekom bandu jer tu ritam nemaš već samo možeš solirati i držat harmu. Sad zavisi o tome što tebi treba?
@kem,kladim se da ces krajem mjeseca ostvariti „ privilegiju“ za besplatno skidanje haha
Bilo bi mi drago mada sumnjam da je moguce hahah. Moram ja jos dosta leba da jedem da bi zasluzio tako nesto :p
Muzikass
07.02.2019, 21:14
pa 80 ipak. hvala ljudine :)
P.S. Probaj u rubrici razno javljati kakva je temperatura zraka u tvom gradu prijepodne i poslijepodne
Hvala, probacu.
Kako da izmerim temperaturu vazduha?
Nisam neki ekspert ali mislim da je PA80 bolji jer Triton Le ne koristi flopi diskove nego neke Smartmedia slotove koji su dosta redji, a i mladji je 2 godine. Al nisam siguran.
E moj @Kem, i ti ga bubneš i ostaneš živ. I da, postovi se ne broje po količinu nego po kvaliteti. ;) Ako nastaviš ovako, uvest ćemo novu kategoriju za one članove koji nikada neće dobiti free downlad. Uvijet će biti da u prvih mjesec dana članstva napišu 5 glupih postova. Ti si vrlo blizu toga.
@Muzikass - pročitaj pravila foruma, posebno točku 8.
U zadnje vrijeme su učestala pitanja ovoga tipa. Ajde, još nekako mogu razumijeti da ne znate napraviti razliku aranžera i worstationa ali zar je teško napisati par riječi za što vam treba klavijatura, jeste li do sada što svirali, koliko planirate novaca uložiti ... Ovako izgleda ( a čini mi se da i jest tako) da skupljate postove u nadi da će vam netko odobriti download. Neće tako ići momci.
Ova se tema zaključava jer je @Muzikass vrlo brzo donio odluku, a obojca ste pod posebni tretmanom praćenja. ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.