Pokaži Full Verziju : Bajram Serif Mubarek Olsun
asanjtunje
20.12.2007, 15:50
Milost kapa ko jesenjske kise,Djenetske vode dusu nek umiju,kucni prag na halvu da mirise,oci srecom neka nam sijaju.
Bajram Serif Mubarek Olsun .
cestitam svim onima ,koji slave ovaj veliki praznik.
MrNobody
20.12.2007, 15:59
Allah Razolsun! Da ti se odazovem na cestitke sve najbolje i pozdrav!
hvala na cestitkama ujedno i od mene cestitka za sve clanove muslimane
Allah Raziolsun da provedete sa svojim najmilijm ove mubarek dane u miru rahatluku i veselju.
allahrazi olsun i svima muslimanima sirom svijeta koji slave ovaj dan ...
Ovo prilikom cestitam svim muslimanima i clanovima muslimanske vjere ovaj veliki praznik i zelim svima mnogo srece,zdravlja i veselja !
Srdacan pozdrav
Miodrag
filekovic
20.12.2007, 18:25
Allah Razolsun. Takodje i od mene svim muzicarima Muslimanske Vjere sve najbolje, puno srece i zdravlja a i para. Hvala na cestitkama i prisutnima drugih Vjera, stvarno lijepo od njih. ( Miodrag ). Sve Naj Naj..
Adis
Bajram Serif Mubarek Olsun svim dobrim ljudima,kojima ovaj veliki porodicni praznik nesto znaci u zivotu,i koji uzivaju u njegovim blagodetima u krugu porodice,komsija i prijatelja.
Mnogo zdravlja,srece i veselja.
blatusan
20.12.2007, 19:36
Allah Razolsun i takodze Bajram Mubarek Olsun! Neka svi mi i nasi nadrazi imamo srece zdravlja i pamet!
Pozdrav,AleN!
Pridruzujem se cestitkama.
Svima puno zdravlja i veselja u zivotu povodom praznika.
Bajram Serif Mubarek Olsun zelim sivma.
Prije par minuta sam dobio poziv na slavu kod mog prijatelja,tako da zelim od srca da cestitam svima pravoslavcima veliki blagdan svetog nikolu,zelim da ga proslavite sa svojim najmilijim u sreci,zdravlju i veselju.
Pozdrav svima koji slave.
milan_lekic
20.12.2007, 22:21
pridruzujem se svim cestitkama
BasariStudios
20.12.2007, 23:37
Takodje se pridruzuhem svim cestitkama i zahvalama.
Svim članovima muslimanske vjeroispovjesti želim mnogo zdravlja, sreće, blagostanja i ljubavi povodom njihovog blagdana.
Također svim Nikolama čestitam imendan uz želju da dugo požive u zdravlju sreći i blagostanju.
I na kraju pošto me neće biti ovdje dobrih 3 tjedna (odoh i ja na skijanje bez BANANA :lol:) čestitam i od srca želim svim članovima rimokatoličke i pravoslavne vjere, Sretan Božić i sretna Nova 2008 kao i svim ostalim članovima.
Neka Bog dade vama i vašim obiteljima zdravlja, ljubavi, sreće, mira, blagostanja i svega što vam srce zaželi. Da u narednog godini bude svirki i pjesme i mnogo razloga za slavlje svakog Božjeg dana.
asanjtunje
21.12.2007, 11:34
i ja isto zelim da iskoristim priliku da cestitam svim clanovima Rimokatolicke i Pravoslavne vjere predstojece blagdane" sretan Vam Bozic" ,a sretna vam ujedno i Nova godina .
ovo drugo vazi za svu pravu raju sa ovog foruma. zdravi mi, zivi i veseli bili i vi i vasi clanovi familija.
Bajram Serif Mubarek Olsun svima onima kojima ovaj praznik predstavlja radost i veselje.
pridruzujem se cestitkama, cestitam svim clanovima koji slave ;)
svim vjernicima muslimanske vjerospovjesti Bajram Serif Mubarek Olsun.
ovo su mi inače najdraži postovi,kad nekome nešto čestitam!
bajram serif mubarek olsun... da ste mi zivi i zdravi jos godina sto pa i vise....
Sve cestitke sa moje strane od srca i sve najbolje!
Hvala Marco
Svima vjernicima islamske vjeroispovjesti na forumu Bajram Serif Mubarek Olsun
Sretan Bajram
vazdagazda
27.11.2009, 10:56
Pridružujem se čestitkama i od mene Bajram Serif Mubarek Olsun
jeftabgd
27.11.2009, 12:43
Srecan praznik.
cestitam i ja svim clanovima koji slave :)
pozdrav
milanceshow
27.11.2009, 13:00
Srecan praznik svim clanovima muslimanske veroispovesti.da ga provedete u zdravlju i veselju!
I od mene srecan praznik svima ovde prisutnima koji ga slave
b.o.Y.c.h. ČK
27.11.2009, 14:32
Čestit i blagoslovljen praznik, svako dobro!
I od mene sve iskrene cestitke svima koji slave.
Anadinsuljic
27.11.2009, 16:51
allah razolusun i takode svima vama da se fino provedete sa vasim najblizim i prijateljima budi te svi pozdravljeni
Allah Razolsun! sto vise dobro placenih svirki ,ako je slabo placeno ne idite ni za zivu glavu
I od mene takodjer čestit i blagoslovljen praznik, svako dobro!
Svim clanovima ovoga foruma i njihovim porodicama,a koji slave ovaj veliki
praznik Bajram,iskreno cestitam sa zeljom za mnogo zdravlja,srece i uspjeha u zivotu.
Pridružujem se čestitkama!
Cestitke i od mene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saki_123
28.11.2009, 09:41
Na ovaj nama poseban dan, zelim da ti i tvoja porodica osjetite svako dobro i srecu. bajram serif mubarek olsun....
MuzicarJasko
28.11.2009, 10:35
allah razi olsun svima vama koji slavite ovaj blagdan
Damir_Coma
09.09.2010, 09:08
Svim kolegama koji slave danasnji praznik, zelim sretne Bajramske dane i sve najbolje, BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!
pridruzujem se zeljama i cestitkama :)
pozdrav svima
Allah Raziolsun,
Bajram serif mubarek olsun. Cestitam svima ko slavi.
Hvala i ostalim na cestitkama.
Svim kolegama muslimanske vjeroispovjesti i njihovim porodicama zelim srecan Bajram,da ga proslavite u miru,zdravlju i veselju!
Pridruzujem se cestitkama . . . .
Naravno,i od mene sve najbolje svim kolegama islamske vjeroispovjesti.
Cestitam praznik svim kolegama islamske veroispovesti.
unknownartist
09.09.2010, 19:54
Allah Razu Olsun! I ja se takdje pridruzujem ovim skromnim cestitkama svim prijateljima muzicarima Islamske vjeroispovjesti. A posto je ovo jedan veliki dan, dan u kojem ima mjesta samo za ljubav i postovanje medju nama; dan koji treba da sluzi kao primjer za preostalih 364 dana u godini, ja od srca vama svima zelim puno zdravlja, srece, i ljubavi u narednim godinama!!
UnknownArtist
Svim clanovima koji slave ovaj praznik,zelim sve najbolje u zivotu i radu.
Cestitke svima koji slave.
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave!
bajram serif mubarek olsun svima koji ovaj preznik imaju za svoj praznik,ujedno se zahvaljuem kolegama koji su nama cestitali nas praznik bajram.
I od mene lijepe cestitke za sve kolege koji slave ovaj praznik i da su zivi i zdravi...Poooz
milanceshow
10.09.2010, 15:49
Pridruzujem se cestitkama
jeftabgd
11.09.2010, 15:38
Srecan praznik.
Allah razulsun svim kolega islamske vjeroispovjesti !!!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.