Pokaži Full Verziju : Midas MR 12 aux
Pozzdrav momci
Koristim voice procesor sa pa3x za terce samo...prijasnji nacin, dok sam imao analognu miksetu, spajanja je bio mic u miker, aux u klavijaturu, out1 iz klavijature u mic kanal makseru, i to je to...
na koji naci bi to radilo sa digitalnim mikserom...Xair il MR
Na isti način spajaš i sa MR12.
Potrebno je usmjeriti Bus1 prema AUXu i pojačati na MIC kanalu taj bus.
Naravno, obavezno na ulaznom kanalu vocalista smanjti bus.
Casper, druze, ne dobijam signal iz mixera na mic in na pa3x...hmmm8945
Kabl? Moraš koristiti balansirani XLR to TRS kabl.
Koristim iz Aux1 stereo bananu na xlr mic in na pa3... i ondaiz pa3 nazad na kanal u mr
Provjeri kako je ta banana > kenon spojen, s kojim kablom i kako idu pinovi.. Vidio sam da su ljudi radili svašta nešta.
Prva slika u mom prvom postu, pogledaj da li si usmjerio bus prema AUX-u. Slika u prilogu, moraš pojačati master volumen bus-a.
Ako su ispunjeni uvjeti napisani iznad, a i dalje nemaš signal u klavijaturi, treba provjeriti postavke u Korgu. Da nije uključen Phantom Power?
evo ovako mi izgleda...stereo banana iz aux1 ide na korg mic in xlr...i jos uvijek ne mogu da dobijem siganl na procesor na korgu
Pročitaj moj predhodni post.
isto je usmereno kao i na tvojoj slici...nista sutra cu u muzicku opremu da uzmem kablove pa da vidim onda...pozzdrav iz australije
Pojačan je i master potenciometar za Bus? Isključen Phantom power na Korgu?
Ne trebaš ići u trgovinu po novi kabl, samo ove odšarafi i pogledaj da li je spojen ovako kao na slici.
Master na bus je pojacan al je bio mute !!!!!! grrrrr
dobio sam signal na pa3x ...al sad kad ga saljem na mix na kanal 3 nemam signal na kanalu..
jedino moze da je do kabla, a koristim tvornicki stereo bananu na audio out1 i xlr na kanal 3..
mozda mi treba 2 banane , za out 1 & 2 na xlr
Tako je, treba ti kabl "obična banana" s obje strane. Možeš ga na MR spajati i na 5, 6, 7 ili 8 kanal da ti XLR-i ostanu za druge mikrofone.
Hvala Ti mnogo na pomoci i vremenu posvecenom...svaka cast druze
ako bog da na ljeto sam na odmoru kod nas, pice ti ne gine sigurno !!!
veliki pozzdrav
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.