Pokaži Full Verziju : Korištenje Songbooka sa različitim presetima za mikrofon.
Kao što piše u naslovu, jel moguće za svaki style, ili pjesmu u songbooku odabrati drugačiji preset za mikrofon?
Dakle odaberem jedan style i da je u njemu spremljen preset A dur terca, i otvorim drugi Style i u njemu da bude E dur. Nikako ne uspijem to spremiti. I to mi stvara problem, jer svaki put kad mijenjam style, moram prije sviranja odabrati i preset, i tako za svaku pjesmu..
accordst
15.11.2018, 12:51
Uđeš u Songbook od dotične pjesme i klikneš na STS u koji želiš memorirati Voice Prest koji želiš da ti bude.
U songbook-u uđeš u Book edit 1 ,ispod Curren resource imaš STS i tu staviš kvačicu na write,zatim označiš(tu je tačka ne kvačica) na Current(ne All curent style STS nego ispod njega!!!).Zatim odeš u global i uđeš na Voice Processor Preset i izabereš preset koji želiš.Vratiš se u songbook ipritisneš write i sada ti je memoriran Voice Preset koji si želio da koristiš uz STS npr. 1
Tko možeš da uradiš za svaki STS u određenoj pjesmi u songbook-u.
Znači svaki STS može povući drugačiji Voice Preset.
To važi i za STS-ove koji su memorirani uz određeni ritam,(npr. za one muzičare koji ne koriste songbook)
Dodato:
Naravno u koliko izabereš neki ritam ili pjesmu u songbooku za koju to nisi odradio ona će ći povući Voice Preset koji se tamo slučajno zatekao,tako da bi bilo idealno da to odradiš za sve STS-ove i uz ritam i one koji su si u songbook-u vezani za pjesme,ima posla ali kad jednom uradiš ona si miran;)
Dodato:
Naravno u koliko izabereš neki ritam ili pjesmu u songbooku za koju to nisi odradio ona će ći povući Voice Preset koji se tamo slučajno zatekao,tako da bi bilo idealno da to odradiš za sve STS-ove i uz ritam i one koji su ti u songbook-u vezani za pjesme,ima posla ali kad jednom uradiš ona si miran;)
Dodato:
Naravno u koliko izabereš neki ritam ili pjesmu u songbooku za koju to nisi odradio ona će ti povući Voice Preset koji se tamo slučajno zatekao,tako da bi bilo idealno da to odradiš za sve STS-ove i one uz ritam i one koji su ti u songbook-u vezani za pjesme.Ima posla ali kad jednom uradiš ona si miran;)Ako koristiš isključivo songbook onda nije nužno da memoriraš VoicePreset i u STS od svakog ritma.Također možeš Voice Preset upisati i u Performance ,npr. ako dok sviraš pjesmu iz songbook-a odlučiš da izabereš neki sound iz Performance-a,da ti ne povuče automatski neki Voice Preset koji ne želiš odnosno koji je tamo slučajno memoriran.
Znam da se može za određenu performancu spremiti posebno preset..i tako isto za STS. Ali to je dva puta spremanje.
A ono što si ti govorio da se u Songbooku označi Write Current Resource uopće nema potrebe, nego se i bez toga spremi. Ali kažem, mislio sam da može za svaku pjesmu u Songbooku spremiti poseban preset nevezano za STS-ove, što izgleda da ne može, što je po meni malo bezveze..
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.