Pokaži Full Verziju : KORG Pa600 set
Damir_Coma
04.01.2018, 13:28
Pozdrav svima. Koji je po vama najbolji set za Pa600 da nije Asmir ili Brma treba mi privremeno dok ne sredim svoj set
vadexfly
06.01.2018, 03:11
Nema najboljeg seta, svako ima svoj ukus i svaki set ces morati da preradjujes kako bi zvucalo po tvom ukusu.. jako mnogo setova sam probao na svom pa600, brmu sam koristio sigurno godinu i po dana i toliko me je smorio set da je to neverovatno, pogotovo sto ga sad skoro svi koriste pa cak i na pa3x nazalost.. naravno zavisi i za koju muziku ti treba set, uglavnom eto privremeno i ti koristi brmu ili asmir set koji nije los uopste, cak mi je mozda i bolji od brme, mozes i mrckov set
Nema tu pravila sve ovisi koji ti se svidi i sta vise volis.Ja sam iz svakog od njih 5-6 izvukao po nesto, a recimo najvise mi se svidio ubica...
vadexfly
07.01.2018, 06:14
ubica ima lepe boje ali ritmovi nisu nesto tj drum kitovi.. sto se kaze ne moze sve da bude dobro :) ali naravno uz malo truda moze da se napravi sasvim dobar set
dynamix je isto dobar set.. ali kako ti kolege kazu, dok sam sebi ne sroci nesto nikad neces bit zadovoljan
Od svega se može složit nešto s čim se može raditi, ali ni je dan nije kompletno extra....
A vidis meni se kod ubice bas svida Sonor bubanj, iako zvuci kao elektronac, ali svida mi se...dok kod brme mi se ne svida...preagresivan mi je...
Damir_Coma
19.01.2018, 18:30
Kombinovao sam dynamix i jos neke stvari sad mi je to dovoljno fino radi... Hvala svima
milan77765
20.01.2018, 01:11
Nema dobrog seta,za neke je neki dobar set dok za druge ne veže.
Moj iskreni savjet ti je da uzmeš i Brmu i sve ostale "poznate" setove i da ujediniš u svoj set i napraviš set kakav tebi odgovara,ako ti je to mrsko raditi platiš nekom i završiš problem.Još je Korg izbacio novi update za Pa600 ,tačnije v2.0 sistem koji nudi mogućnost "klasične" sempling opcije tako da možeš da radiš šta ti je volja,sempling radi normalno i nema nikakvih problema,neki dan sam ga update-ovo. Pozdrav :)
...I na kraju kad konacno nakupis materijala za svoj set skontas da na pa 600 nemas dovoljno memorije pa razmislja o zameni za pa3, pa4 ,pa1000...
vadexfly
21.01.2018, 01:05
Cuj nema memorije :D ima i previse memorije, svi mi dobro znamo da za jednu svirku treba 15 ritmova i 10 boja ako cemo realno.. e sad drugo je to sto mnogo kolega pravi poseban ritam za svaku pesmu sto je po mom misljenju besmisleno ali opet ima mesta za sve.. a to prelazenje na bolje klavijature i opet ucitavanje istog seta je cisto neko pracenje trenda ili cega vec, ne znam ni kako bih to nazvao :) neko sa pa4x ce isto odraditi svirku kao i ja sa pa600, nikakve razlike tu nema.. bitan je dobar repertoar i dobra atmosfera
Ja sam se bezbroj puta zarekao da na mom setu nista vise necu da diram, al ne vredi. Svi stalno trazimo nesto bolje.
srki Fantom
23.01.2018, 16:43
Nažalost to je tačno.Akoo hoće čovek dobre kvalitetne semplove a pritom i dobar bubanj onda je premalo tih 96mb:(
al bundy
23.01.2018, 20:06
Kako premalo 96??
Jeste li vi culi pa80 sredjenog?....16mb.
Nama Terabyte da dadnu...mi bi to puponili i opet fali mjesta.
Bas me interesuje kolika ce biti RAM memorija na sledecem PaX?
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.