PDA

Pokaži Full Verziju : UPS za Aranžer


VUNIMRAV
23.10.2017, 21:59
Znam da ima jedan tema i 2007 vezana za ovaj naslov ali ja ću postaviti novu,biće primećenija!!;)
Korektor napona imam i hvala bogu u zadnje vreme mi i ne treba ali ga ipak nosim za ne daj bože u automabilu,nego mene interesira sledeće.
Tyros 3 nema svoju fleš memoriju i nkada se desi(evo recimo danas) da na sekundu dve nestane struje,i naravno trebam čekati oko 12 minuta dok se pomovo očita.Ne trebam vam govoriti kao se tada osećam,pogotovo ako nije bilo vreme za pauzu.
Kakav ups i kakvih karakteristika da kupim,znači ako neko zna koja specifikacija da bude a da može da izdreži samo aranžer par sekundi,naravno da mu ne smeta!!!Kupio bi do 80e.
Hvala!!

dmmacak
24.10.2017, 10:50
Mozes bilo koji Ups. Ja ih koristim od kad sam kupio Tyros2, znaci 9 godina. I nosim ga i sad sa Tyros5 i ako nemam potrebe sto se tice paljenja. Ali ups i pehla napon. Znaci ako padne ispod nekog odredjenog napona on uklkucuje baterijuni pegla napon. Za te pare mozes da kupis odlican UPS. Samo pitaj da ima i korektor napona u sebi.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

srkiboj_zr
24.10.2017, 18:10
Buduci da se bavim racunarima i opremom odmah da ti kazem..da nijedan ups koji se kod nas prodaje nema mogucnost korigovanja napona ..AVR kako se to zove kod ups-a...budi srecan ako ti i spiceve tj spajkove sredi ..to ti je nagli skok napona...kad je prenizak napon normalno je da se ukljuci baterija ali to ne znaci da pegla napon..nego da ups smatra da je nestalo struje i prebacuje na bateriju...postoje opcije kod APC upseva sa AVR podrskom ali su toliko skupi da se ne isplati uzimati ih..
moj savet..jeftiniji korektor i osrednji ups koji drzi bateriju do 20-30 minuta..u slucaju nestanka struje itekako korisna sprava pogotovo za svirke...ovo ti govorim iz iskustva zato sto sam sprzio do sada desetak upseva na raznim svirkama...

aleksandar031
24.10.2017, 19:42
Slozio bih se sa @srkiboy
Koristio sam oduvek UPS za klavijature, za ove stvari sto trebaju ,,na terenu,, je da ti drzi klavijaturu prilikom nestanka struje. Koristio sam godinama Mustek Ups, neki nizi je rang ali je zavrsavao posao . Sad uz Audya sam kupio APC koji je klasa iznad, dosta je skuplji , pouzdan maksimalno , nije me izneverio nikad.
Oznaka je APC Back UPS 500 , kostao je pre mozda dve godine nov oko 130 eura . Obzirom da godinama ih koristim, uz ovaj APC-ov model neces imati nikakvih problema. , a svakako kvalitetan UPS treba da bude sastavni deo muzicara.