Pokaži Full Verziju : Midi transpose korg pa600 i korg x5d
Pozdrav drugari. Mucim se vec neko vrijeme a nemogu da to podesim. Treba mi sledece, kad transponujem pa600 da se automatski transponuje i x5d, naravno povezivanje midi kablom. Kad povezem pa600 na out i x5d na in, kad sviram na pa600 on vuce ton i sa x5d i uredno ga transponuje, ali na samom x5d ostane nepromijenjeno. Moze li se ista napraviti. Hvala svima
Cisto sumnjam da moze na x5d. Ali probaj i u jednoj o u druhoj klavijaturi da ukljucis SYS/EX. podatke. Na pa 3 u midi podesavanju imaju filteri sto znaci da ne treba da bude nista namesteno u tim kolonama za OUT. Verovatno je tako i kod Pa 600 A u x5d idi u global pa pretrazi meni.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Odradio sam sve al opet nece i mijenjao midi opcije na pa600 ali nece. Na x5d je ukljucen sysex i control opcija i nece pa nece
Pa ne vredi izgleda da x5d ne prima. Ako si 100% siguran da pa 600 salje a u midi podesavanjima na filter stranici nije postavljeno system exlusive.
Nema u filterima nista sve je cisto, pregledao i kombinovao milion puta izgleda da nece moci. Pitch bend reaguje normalno sve sljaka samo transpose ne
yamahapassion
29.06.2017, 22:51
Ja sam pokusavao to sa pa600 i korgom tr, nema sta nisam sve probao, milion saveta i sistema, i na krsju nista nisam uspeo. Da sam uspeo to verovatno ne bih nikad ni uzeo pa3. Ne verujem da to uopste moze da se odradi
Moze sa pa3x na tr. To sam probao. A to bi bila dobra kombinacija pa 600 da sluzi za levu ruku i poneki pad ili bras. A na tr da se podese sve boje i terce. Pogotovo sto na tr-radi i tranpose na tercama. Tako da ostaje dosta memorije za semplove bubnja itd..
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.