Pokaži Full Verziju : Korg Pa Manager v3
Za vlasnike Korg Pa aranzera- izasao novi Pa Manager v3
Besplatna test verzija 2 tjedna
Na Korg stranici
gnovako8
10.04.2017, 18:29
hvala kolega na informaciji L.P
ima li gdje objasnjenja za sto tocno on sluzi i kako se radi s njim?
dacha.lesanjoni
11.04.2017, 12:27
Zdravo i hvala na informaciji. Da li ovaj menadzer moze za bilo koji PA i ako postoji neko objasnjenje kako to radi gde ga mogu nabaviti? Hvala!
KORG PA Manager v3 Released
https://www.korgpamanager.com/_MEDIA/Banners/v3/banner_1120x245.jpg
KORG PA Manager Version History
+PA4X / PA4X OR Support
+PA3X OR Support
+PA600 QT Support
+Automatically Import ANY related User Sound / DK from other SETs
+Automatically Copies necessary Sounds and re-maps original locations
+NEW SET creating capability
+New SAMPLE Editor
+New Re-Designed SAMPLE Manager
+New Re-Designed PCM Manager
+New Re-Designed FILE Viewer
+PA300 Sample SUPPORT
+STYLE Manager - Detect the User Sound Size of a Style
+STYLE Manager - Option to Copy a Style without Importing User Sounds
+STYLE Properties - Now displays all available CVs
*STYLE Properties - Some Styles displayed incorrect Tact - Fixed
+PAD Manager - Factory Bank Support
+PAD Manager - Local Bank Support
+PAD Manager - Option to Copy a Pad without Importing User Sound
*PAD Manager - Reports are now created much faster
+SAMPLE Manager - .KSF Korg File Import Support
*SAMPLE Manager - Improved .KMP MultiSample Support with SMF1 Header
+MULTISample Manager - New Zone Selection added
+MULTISample Manager - New Quick Sample Select Window added
+PERFORMANCE Manager - Option to Copy a Performance without Importing User Sound(s)
+SOUND Manager - Add/Remove OSC Layers
+SOUND Manager - Edit OSC Trigger Mode Added
+SOUND Manager - Create New Sound 'Menu'
+SOUND Manager - Export Individual DK User Samples to .WAV
*SOUND Manager - Reports are now created much faster
+File Viewer - Export Reports as .CSV
+Czech Language Support Added
+Hungarian Language Support Added
+Romanian Language support Added
+Slovak Language support Added
+Right Click > Cut Option Added
+Date / Time Creation Date is shown where applicable
+Much Faster SET Export - Saves a SET within a few seconds
+Improved PA80 Support
*Overall improved speed performance
*Internal Stability improvements
Try your Free 14 Day Demo: https://www.korgpamanager.com/download
nikadvisekorg
11.04.2017, 16:35
Kolko para nemam komp da pogledam?
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
jel se moze u pa manager 2 sve zavrsiti da ne ulazi se u klavijauturu pa3x? znaci tipa imam set celi pun 256, da iz tog seta izvadim ritmove sto mi ptrebau sounde i preformance sa istim programom u drugi NEW SET prazan , msm da me spase sporog ucitavanja semplova iz seta u korgu u prazan korg? i kako se to radi ima li kakav video, nisam nikad radio sa tim programom. osim da pregledam nazive u nekom setu stilova.
Postoji demo verzija programa pa probaj, zato je tema i postavljena.
Na webu (link je isto tako postavljen u temi) imaš više videa, samo treba kliknuti na njih.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/is5521vsoH8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
jos kad bi ti znao da sam ja prvi na balkanu postavio p2 full menager (kojeg sam nasao u orjental worldsu s privatnog akonuta i tu verziju danas svi imaju)... jel ti mislis da sam ja pocetnik ? samo na pitanje nek mi neko odgovori ko zna, znaci na pitanje koje sam postavio i to je sve.
Ako baš želiš direktan odgovor. Ne može.
Ovo je program koji ne komunicira s klavijaturom već možeš jedino baratati materijalima na računalu, a koji se nalaze u setovima. Dakle, bez preslušavanja istih na klavijaturi.
A što je to p2? :-O =))
Cekaj malo, dali se tu radi o " Fazlinoviću"?Nesto mi ovaj nas forum poceo sliciti na poznatu seriju😂😂😂
Ja sam imao predhodnu verziju kupio sam samo jedno veliko sranje je sto nemozes da exsportujes seml mislim na kmp a zato sam ga i uzeo da mogu da preslusavam semplove sa drugig setova ako ima nesto pametno da nebih morao da idem u muzicku radnju i preslusavam odnosno probam setove, i jos nesto cim se komprimira sempl kao na pa3 nepoznaje program nista .
Eto toliko
Ovo je nova verzija i dva tjedna je BESPLATAN to sam i napisao.Vrijedi skinuti i probati i eventualno u probnom vremenu sve odraditi😜
Druze probao sam nemoze skoro nista u demo verziji kolko sam video dodali su par opcija za razliku od ranije i pise da moze dase exsportuje ali i dalje nemoze dase exsportuje kad je komprimiran set tako daje to bez veze.
Ha ništa, onda ga neće prodati.
Zato i postoji demoi da korisnici vide da li im se isplati kupiti full verziju. Izgleda su (opet) loše odradili posao. :|
Citajuci Njemacki Korgov forum gdje se i druge kolege zale na novi Pa manager procitao sam post od jednog clana foruma u kojemu preporucuje jedan besplatni i legalni program XRM korg manager. Program sluzi za slaganje seta iz vise setova.Mozda Xrm posluzi?
Da ne otvaram novu temu. Moze li mi netko poslati link za korg pa manager v2?
musicoloogie
12.03.2019, 04:22
Izvoli :
https://www.korgpamanager.com/
Zna li neko kada ce izaci v4 ovog programa?Zanima me i da li prebacuje iz seta u set komplet ritam sa svim semplovima i da li pakuje te semplove na slobodna mesta?
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.