Pokaži Full Verziju : Tyros 2 problem pomoc
Poz svim clanovima.imam problem sa tyros 2,nisam bio unzemlji 4 meseca pa nisam svirao,i sad kad sam upalio klavijaturu klavijatrua mi ne vidi ram memoriju,ucita 3 sempla sa svojom memorijom instane...probao sam ubaciti drugi ram i isto se ponasa,zna li neko ucemu je problem? Hvala
Ako Tyros2 ima 2 slota za RAM, probaj istu memoriju prebacit u drugi slot.
Također, uđi u test mod Tyrosa, a to kako sam pročitao radiš da držiš Cis2 - F2 - Gis2 dirke dok pališ klavijaturu. Tu uz pomoć TEMPO možeš birati testove i viditi jeli neka komponenta oštećena.
Probao sam menjati memorije...tesko da su oba slota otisla...mozda je nesto softverski...probacu da odradim taj test pa da vidim sta ce biti
Mislim da ti je hard disk crkao, imao sam slican problem pre par meseci :)
A zasto onda nece da mi ucita semplove sa flesa? Kad idem individual load krene sekund i izbaci neku gresku..
Bas zbog Hard diska, promeni HD i bice sve u redu,videces :)
Ako mu ne učitava samplove sa flasha, to onda nema nikakve veze za HD-om.
Jesi probao pristupit HD-u ikako? Sa ritmova, samplova?
Pa on mi vidi hd...sa harda mi rade nesemplovani psr ritmovi...msm da nije do hdd...
Ram mora biti uparen, dakle dva posve ista. Ako samo jedan rikne, sint ne prepoznaje ram.Dakle, loadat ce ti samo u njegov interni ram od kojih 4 mb.
Citat:
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="6" border="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Originalno postovano od jovo61 http://www.yu-midi.org/forum/styles/yumidineo/buttons/viewpost.gif (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?p=294093#post294093)
A zasto onda nece da mi ucita semplove sa flesa? Kad idem individual load krene sekund i izbaci neku gresku..
</td> </tr> </tbody></table>
Poslikaj ekran kada izbaci grešku da vidimo o čemu se radi.
Najverojatnije neisparavn/neodgovarajući RAM. Bilo bi dobro da i njega izvadiš i poslikaš specifikaciju.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.