Pokaži Full Verziju : Latencija na zvucniku
baltik79
25.12.2016, 23:31
Imam mixetu Dynacord PM 600-3 i hocu da prikopcam na nju aktivni zvucnik
Sony GTK-XB7 kojeg bi koristio kao podni monitor na svirkama jer ima solidan zvuk. Kako da ga spojim da nemam latenciju (kasnjenje zvuka) na njemu?
srkiboj_zr
26.12.2016, 00:29
Zasto mislis da ce biti ikakve latencije..tj kasnjenja??? pm600 salje trenutan signal po svim izlazima..zamisli da na zivoj svirci zvucnik do tebe radi ok a na drugom izlazu 2 sekunde kasni..na sta bi to zvucalo...mislim da si pobrkao nesto ....
baltik79
26.12.2016, 09:36
Pazi, zvucnik sam kupio i probao sam ga. Zato i pitam. Znaci ima latenciju.
MarjanMilosevic
26.12.2016, 12:31
Onda nikako.
Onda je problem u zvučniku prilikom A/D konverzije. Ima lošu elektroniku i preslabi procesor koji ne stigne obraditi toliko podataka u realnom vremenu pa se zato javlja latencija odnosno kašnjenje.
srkiboj_zr
26.12.2016, 15:42
to je to....nije do mixete sigurno
Prvi put čujem da aktivni zvučnik ima latenciju.
Ajde ti nama reci o kojem se konkretno modelu radi, što si i kako na njega spojio i čime si ga spojio.
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1234280-REG/sony_gtkxb7bc_gtk_xb7_portable_bluetooth_home.html
Ovo i nije predvidjeno da radi kao monitor.
Moja isprika, potpuno sam previdio da je u prvom postu napisan model monitora.
Spoji ga u crveno obilježene ulaze s kablovima sa slike. Moguća s i druga spajanja ali ako s ovim ima latenciju (a sumnjam da će imati) onda kupi monitor kojem i jest osnovna namjena da bude monitor na stage.
baltik79
27.12.2016, 09:20
Sve sam to vec uradio. Zvucnik jednostavno ima latenciju koja moze proci ako se na njega pusta muzika ali u zivoj svirci jednostavno ne moze proci. Vratio sam ga, i oni shvataju da meni to ne odgovara.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.