Pokaži Full Verziju : KORG-YAMAHA, aranžer,stayl, edit, pitanje
Pozz.....da li je moguće na KORG-u PA3 i PA4 kao na Yamahi kopirati unutar klavijature part sa jednog stayla i dodjeliti ga drugome, i da li je moguće na Korgovima kao na Yamahama recimo...bas layere kopirati iz jednog stajla u drugi, znači samo bas linije...ili samo gitare...., odnosno da li je u samome KORGU moguće kopirati međusobno sve iz 2 stayla i napraviti jedan kao na Yamahi?????
splendid
03.10.2016, 15:11
Na korgu je moguće kopirati neki track iz jednog ritma u drugi...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
To je cijeli track..ok....a posebno recimo samo bas liniju iz jednog tracka u drugi??
Poslano sa mog GT-N7000 koristeći Tapatalk
Mozes sta hoces cak imas i vise mogucnosti nego na Yamahi. Samo sto je na Yamahama preglednije.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
splendid
03.10.2016, 17:16
Na traku u ritmu sam mislio...bas, bubanj,..neki acc i slicno...iz odredjene varijacije u ritam koji editujes
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Pa ne mozes direktno samo bas bubanj ili neki drugi deo bubnja. Ali ceo part (Drum, perc,bass,acc1-acc5) iz odredjene varijacije moguce je kopirati na bilo koju varijaciju. Ima i vise mogucnosti nego kod Yamahe.
To sam mislio..ok
Poslano sa mog GT-N7000 koristeći Tapatalk
jel nikad nisi cuo onu da je korg najeditabilniji od svih araznera??.
@branoy vec kad si tu da te pitam da li je bese na Rolandu G-1000 moglo da se kopira jedna varijacija i da se doda sadrzaj te u drugu varijacju. Npr hocu da ubacim samo udarce dobosa ali necu ostalo. Ja mislim da je to moglo na G-1000.
i g1000 je mogao sve zivo. ali jbg nije bilo nekog izbora dk, boje manje vise. micro editor, i copy na njemu su mogli ured sve
@dmmacak - u ritmu gdje imaš doboš obriši sve ostale elemente osim doboša. Sada kopiraj takav bubanj u željeni ritam koristeći MIX metodu jer se tako sav sadržaj (u tvom slučaju samo doboš) dodaje na već postojeći bubanj.
Hvala Casper. Ja sam samo hteo da se nadovezem na temu. Davno sam svirao na G-1000 i nisam ga prodao. Sada sigurno necu raditi nista na rolandu pored Tyrosa i Pa3 ali eto cisto me zanimalo.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.