Pokaži Full Verziju : Korg Pa4X transpoze.
Pozdrav kolege. Tek sam uzeo Pa 4x pa mi treba pomoc. Kako i sta podesiti da se kad promenim ritam promeni i transpoze. Npr. ako je jedan ritam transpoze -1 kad pozovem dtrugi ritam on opet ostaje na -1. Unapred hvala
Mora da ga otključaš u globalu(onaj katanac) i takvog sevaš.
global>general controls>lock>Master transpose(otljučaj)>gore u desni čošak klikni na pokazivač>write Global-Global Setup>OK.
Sve sam to uradio ali opet ostaje transpoze iz prethodnog ritma.
Probaj da uključiš SINGLE TOUCH da ti stalno svijetli..
imaš tamo u globalu pod lock još tih funkcija Tuning ,control,style itd.probaj tamo ako nije single..
Gde se to nalaz?. Ne mogu da nadjem
Ajd da razjasnimo. Ti bi hteo kada promenis ritam da ti se i transose promeni ili da ostane kao i kad je bio predhodni ritam?
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Da. Da se promeni i transpoze. Tako je bilo i na 1x i na 2x i na 3x
Onda idi ovako kao sto je napisao @ vijak samo zakljucaj tj vekiraj katanac.
global>general controls>lock>Master transpose(zakljucaj)>gore u desni čošak klikni na pokazivač>write Global-Global Setup>OK.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
kad otkljucas master transpose onda se otvore i opcije odmah ispod tog katanca da otkljucas Style transpose I performance transpose ako hoces da se menja na Style a neces na performance onda otkljucaj samo style
To je bilo na Pa3 ali na Pa 4 ne postoji. Ispod Master tran. imea samo Sub skale Quarter tone,Sub skale Quarter tone keyboard i ispod Auto oktave. Nema vise nista
onda su ga zeznuli
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
To je bilo tako na Pa3. Na cetvorci ne postoji ta opcija
pritisni shift+style change vidi koji se menu otvara
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
brate sada sam bio na korgovom forumu i koliko vidim da su usrali motku sa tim...pa3x je izasao prvo pa pa600 pa900 pa4x,a pa oni su stavili da bude isto kao na pa600 i pa900...znaci mozes samo master transpose da otkljucas ali onda ce ti se menjati i performance kad menjas
Znam. Ne vredi vise da trazim. U svakom slucaju hvala. Pozdrav
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.