Pokaži Full Verziju : Kord Pa80 i Midi klavjiatura...Pomoc
Pozdrav narode ne znam ako je vec pisano ali ako jeste upustite me samo jer ja ne mogu sam naci. Nego problem je sledeci. Imam Korga Pa80 i zanima me da li mogu kupiti neku midi klavijaturu i da namjestim npr. da na korgu desna ruka svira jedna boja a gore na drugoj kalvijaturi druga boja a isto da je vuce iz korga? Npr. dolje an korgu da mi je stalno strings a gore da mjenjam ostale boje? nadam se da me razumijete.
Dodato:
iko ista ljudi
moguce je to napraviti.. u svaki performance moras si isprogramirati strings recimo kao upper 3,. a dvije solo boje na upper2 i upper1.. onda taj upp1 i upp2 udjes u postavke i isprogramiras im External Trigger (znaci da te zvukove upravljas vanjskim midi uredjajem), a upper3 di ti je strings stavis na Internal Triger.. i tako ces morati za sve performanse odraditi i za sve STS koje si memoriras.. ima tu malo da se namucis ali moze se napraviti.. jer za svaki element u klavijaturi mozes odabrati da li da je upravljas sa masterom (korg pa80) ili external device (u ovom slucaju midi klavijatura).. nadam se da sam pomogao., lijep pozdrav
to je to nema sta hvala drug :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.