Pokaži Full Verziju : Kronos 2 Update
srdjan motif
03.03.2016, 10:05
Cao drugari u kronosu imam sistem 3.0.2 sad me zanima kako da ga prebacim na 3.0.4 ako neko moze da mi ispise proceduru I gde da skinem taj OS I prilikom instalacije Os dal ce mi se izbrisati moji semplovi. Pozzz I hvala unapred :)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
mikimiki
03.03.2016, 11:09
http://www.korg.com/us/support/download/product/0/424/
srdjan motif
03.03.2016, 14:51
Sta znaci ovo sta sa njim FAT32 format is required
mikimiki
03.03.2016, 15:37
Koliko poznajes Engleski?
Ako ne znas, mogu pogledati poslije po forumima kako se instalira.
Jesi provjerio na youtube? Mora da postoji video.
Posle formatiranja hard diska da bi on mogao biti prepoznat u kompijuteru ( a i u ostalim elektronskim spravama ) Upisuje se takozvani File Allocation Table e to je FAT32. Taj proces kreira tabelu u koju ce se kasnije upisivati gde se nalazi koji Fajl. Kasnije kompijuter ili u nasem slucaju klavijatura pretrazuje tu tabelu i na komandu poziva taj fajl cija lokacija je upisana u tabelu. pored njega postoje jos NTFS , FAT, eFAT. A 32 je kolicina bit-a tj brzine kojom se podaci pakuju u tabele.
E sad FAT32 format is Requiered znaci da je potrebno izvrsiti FAT32 Formatiranje. Moj savet je: proveri koji File system imas na USb Stick-u ili sa cega vec ucitavas OS u Kronosa, ako je neki drugi osim FAT32 moras da ga formatiras sa FAT32.
srdjan motif
03.03.2016, 19:10
Pa na to sam I mislio kako da proverim koji je sistem I kako da ga formatiram u tom fat 32 nemam iskustva sa tim jer do sad sam samo uzimao stick I ubacim u klavijaturu I to je to. To ne razumem jel treba u klavijaturi da se formatira? Znam Engleski dobro sve sam procitao ali to nisam nashao
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ja sam formatirao u klavijaturi na fat 32 i stavim update na stick i nece ga ocitati?
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.