Pokaži Full Verziju : Otvaranje datoteke
VUNIMRAV
17.02.2016, 23:23
Imam problem,crkao mi Ltop i sad imam drugi na kojem je vord 10 sa kojim ne mogu otvoriti pola tekstova jer su u "shs" formatu.Ima li neki dodatak,ili bilo sta da uradim a da bih mogao otvarati sve tekstove.:(:(:(
Probaj da preimenuješ ekstenziju shs u docx...a ako neće, otvori Word, pa taj fajl shs prevuci direktno u Wordov prozor
VUNIMRAV
18.02.2016, 08:28
Boga mi druže,neće,da li je moguće da ću morati ići redom it ražiti ponovo te pesme???
Ne mogu da verujem da nisu uradili tako nekakav dodatak??
Kolega, posalji si te tekstove na mail yahoo ili gmail on ce ti ih otvarati u bilo kojoj ekstenziji pa ih probaj pohraniti u drugoj ekstenziji.
Ali ne kuzim...pa koji si word imao na proslom laptopu da ti ne otvara desetka? Ili dalje, pa instaliraj noviji word na drugi laptop. U cemu je stvar??
Posalji mi jedan file na xxx mail pošalji preko PP xxx da ja to vidim.
Podrska za shs fajlove je napustena od viste. Mislim sa bi na XP OS-u sa wordom mogao otvoriti te fajlove i onda ih sacuvati kao .doc
VUNIMRAV
18.02.2016, 19:43
Da,da,cijeli dan pokusavam to de resim.Problem je taj sto je to vord 2003 otvarao na xp servis paku a sad sam inst vind7 i nece da ih otvara.zato molim kolege da mi posalju stov vise trestova ,pocinjem iz pocetka!!!!
Dodato:
Dobio od mog druga 16000 fajlova u vordu i notepadu(pogodnom za yamhu) koje cu odmah sad podeliti sa clanovima foruma.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.