Pokaži Full Verziju : Editovanje ritma na GW8?
hadzidinic
29.10.2015, 18:50
Naime, imam prosto pitanje za poznavaoce ove sprave. Da li je moguce promeniti odjednom ceo drum kit/ bass/ kontra gitaru, promeniti volume odredjene trake itd, ili mora da se odradi cela traka opet? Citao sam manual, brckao po style composeru ali mi i dalje ne ide u glavu.
nesaband
29.10.2015, 18:58
Probaj u Mace upp tool-su to da uradis.U tom alatu mozes da radis jedan deo editing-a.;)
Ako ne varam performance pamti odabir boja, volume traka itd....
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
nesaband
29.10.2015, 20:45
@Mafia,nisi procitao pazljivo pitanje koje je kolega postavio.
Eh, onda i ja kazem Makeup tools ali bojim se da se tamo posao uglavnom ne zavrsava. Nego, kosmodisk na ledja, listu tonova sa cc i pc komandama pa u style composer na robiju... Pomoci ce ti i opcija edit/global change... Carobni stapic na nasu zalost ne postoji pa sretno.
hadzidinic
29.10.2015, 21:29
Secam se makeup toolsa na E50, bese dugme jedno i upadnes u meni, posle sam presao na korga i ispao sam iz rolandove price sto se tice sredjivanja ritmova. Kako da dodjem uopste do makeup toolsa na GW8? Trazih ga po meniju ama nema...
Lijevo od ekrana pritisni part view dva puta i tu si...
hadzidinic
29.10.2015, 22:35
Hvala kolege, zivi bili! E, negde sam procitao da gw8 ne podrzava flash veci od giga-dva? Da ne kupujem dzabe preko dva ako nece da ga ocita.
nesaband
29.10.2015, 22:49
Tacno si cuo.I formatiraj ga u klavijaturi.
Cekamo Bobana. On je ipak doktorirao GW8 :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.