Pokaži Full Verziju : Cubase export
aleksandar031
07.07.2015, 17:45
Kako da sve trake u cubase exportujem kao wav fajl? U Export Audio Mixdown nemam opciju stereo.
SMusic studio
18.08.2015, 23:48
Više od 2 meseca ti stoji pitanje i dobio si odgovore kao i ja.
Nije da ljudi ne znaju, nego neće da odgovore i pomognu.
Svi su ovde pametnjakovići za sve, a kada treba neki stručniji i konkretan odgovor nikog nigde, a meni odmah pljuskaju neke "ignore" opcije kada kritikujem zbog ovakvih lenjosti i beskorisnosti za pomoć nekome na konkretna pitanja.
E moji stručnjaci...
Moj ti je savet da potražiš rešenje na nekom drugom mestu, vidiš i sam da je slaba vajda ovde.
spicpapak
23.11.2015, 11:28
Ne znam kako je u cubaseu ali u nuendu trebaš najprije graničnicima poplaviti dio za koji želiš napraviti export. Kako je to u biti isti program, vjerojatno je isto.
http://s23.postimg.org/tghcezd63/slika_1.jpg
Nemoguce da ne postoji opcija stereo. pogledja sliku,zavrsni miks sa svim trakama ti uvek izbacuje stereo,drugo je ako hoces odredjene trake da izvezes u Wav format.
@SMusic studio mislim da malko preterujes ,ne vise svi po ceo dan na forumu vecini promakne po neka tema,evo naprimer ja je privi put vidim danas.
ma to je prelagano pitanje, nisam video haha, pa sve vam pise lako, vidite na slikama? stereo output vec cekiran . i stojii dole jos par opcija, pise i mono da cekiras ako hoces mono, pise i koje ostale varijacije ima. pise u sta? 44, 24bit, pise isto hoces razdvojeno split channels levi i desni kanal u obliku 2 WAV L i R, ili ces u jedan wav stereo. realtime export ako hoces export u realnom vremenu, inport into project, ako hoces neki render , nekog traka ili sta vec (npr vsti neki instrument odsviran na kanalu ali hoces ga kao aduio, da ga iz vsti prebacis u audio) imas gore patch gde da exportujes i naziv.
Jeste lako pitanje ali on tvrdi da ne postoji stereo.
Po defaultu cubase exportuje u stereo, a naknadno se oznacava da li da mix bude mono (mono mixdown). Jedino ako su ti trakovi mono, a ti hoces da ti snimak bude stereo - bice stereo jedino vizuelno, kad gledas trak, ali ce opet zvucati MONO. Hajde ti nama uslikaj taj prozorcic od audio mixdown-a pa postavi ovdje.
sent from my Lumia 930
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.