Pokaži Full Verziju : PSR 3000 vs S910
Zdravo drugovi. Male su šanse ali šansa postoji da uzmem S910 a prodam staru PSR 3K. Izgubio bih pritom manje od 100€ u razlici. Čitao sam malo po netu i na psr tutorialu i mnogi vlasnici PSR 3K se drže nje ko pijan plota što opet u neku ruku i kontam jer je i ja imam i čudo je. Kontam i da nisu razlika nebo-zemlja al opet golica me da ju uzmem a staru prodam. Nemam para za veći skok na nešto tipa T2 ili T3 a ovaj "skok" bi za mene bio skoro i neprimjetan financijski što mi trenutno i odgovara. Kad bude i ako bude viška para odlučio bih se za veći i skuplji skok ali zasad je nemoguće. Što mi predlažete pametno da uradim? Hvala. :)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ako su obje klavijature u istom/sličnom stanju onda vrijedi samo to što je ova novija za 5 godina. Ja bih dodao tih 100€ i napravio zamjenu.
Jedini lik u lokalu koji bi htio moju klavijaturu je spiskao pare na uređenje kuće i reko mi je da mu je žao. Žao i meni... :(
VUNIMRAV
21.02.2015, 12:00
Mijenjaj,odmah,ako je klav ispravna!!!
Novija je,ima par megavoice više, ima SA glasove a čini mi se da ta ima i mp3 player(nisam siguran)ali jedna,ili s900 ili ta910 ima,a to je zaista velika razlika!!!
Mijenjaj!!!!
Mijenjat cu qrac. Lik koji ju je htio kupit od mene nema vise para. Kad je imao,ja nisam htio. Tad doduse nisam bio u ovoj prilici.... Steta.
Javio mi se opet ovaj lik i reče da ćemo trgovati a ovaj sa S910 ovu još nije prodao i baš sam je sad donio kući da je isprobam. Stvar je modernija dosta i čini mi se uhu dosta ugodnija.... Što mi preporučate ovako za početak da probam s njom,neki trik,savjet.... Hvalaa! :)
Ne znam kakav odgovor očekuješ. 910 je mali T3. Uživaj u osvježenim, boljim ritmovima, dobrim soundovima. A nekih hintova-trikova i nemaš...Koncept je više-manje isti. To je jedan od razloga zašto je teško prelaziti s jednog branda na drugi, zar ne?
Brand je isti. :P Htio sam da mi netko provjereno nabroji sto sad mogu a prije nisam mogao. :)
VUNIMRAV
02.05.2015, 10:42
Pa dovoljno ti je da imaš mp3 player,i plus više soundova.
Dodato:
http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/keyboards/arranger_workstations/psr-3000/?mode=model
http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/keyboards/arranger_workstations/psr-s910/
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.