Pokaži Full Verziju : problem sa vokalist na pa800
acakasper
14.02.2015, 22:02
Drugari jel zna neko nesto o ovome,na pa800,kada prebacim u global na direct glas mi se cuje a kada se stavi na vocal processor nema tona glasa,treperi lampica da radi ali se ne cuje?
Jel ti lead vokal ukljucen na vokalistu? Mozda je podesen bio da se koristi preko auxa na vise mikrofona pa je lead vokal iskljucen.
acakasper
13.03.2015, 10:45
Ukljucen je lead.
albin korg
15.03.2015, 21:08
Imam i ja isti problem.Stavljao sam novi os ubacio svoj set i nemam vokoder.Radi mi lampica da dolazi zvuk iz mikrofona ali mi potenciometar ne reagira.Nemam pojma dali sam nešto isključio u postavkama za vokoder. Dali netko ima ideju ???
Probajte da ucitate fabricki global, pa ako ste resili problem, ucitajte podesenja vokodera iz vaseg globala.
Yo-L-Kan
17.04.2015, 20:15
Probajte, kad uključite "In to Voice Processor", da uključite gore desno "Left+Right" (ako pevate preko klavijature mora tako) - a ako pevate preko ozvučenja moja preporuka je da stavite (gore desno) "Out 1+2" i onda preko posebnog kabla iz output 1 priljucite na mixetu i štelujete taj kanal zasebno (dakle mikrofonski kabal u input1, a banana-banana iz output1 u mixetu). Probajte, možda je to.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.