Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Pitanja u vezi S700...

silver2002
14.10.2014, 13:48
Ovako... Napokon sam kupio novu kljavu pa sam sad izgubljen u tome svemu... Radi se o Yamahi PSR-S700...
Imam par pitanja pa ako netko moze da podrobno objasni:

1. Što znači kad u nazivu ritma ima on S(neki broj)? (npr. Sirtaki.S532.STY) :confused:
2. Vidim da ima opciju Repertoar. Dali se to moze sloziti tako da imam pjesme upisane i nariktane po style i voice tako da kad kliknem na pjesmu ona je vec podesena? (vidim da u Tabu "All" ima popis sa stranim pjesmama i to funkcionira)
3. Kako napraviti svoj Style? (neki link s uputstvom)
4. Pod ovim bih trazio bilo kakav dobar savjet za pocetak... :)

Hvala unaprijed...

casper
14.10.2014, 14:22
1. Taj dio naziva određuje koja će se ikona pojavti uz ime styla
2. Misliš na Music finder pod repertoar? Kao što si primjetio za strane pjesme, tako i ti možeš izraditi vlastiti repertorar sa svim Stylovima (tvorničkim i vlastitim). To je praktičan način za grupiranje pjesama po tipu, brzini, vrsti ritma ...
3. Ovdje imaš (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=26556#axzz3G7WQ2GbG) gotovo sve što će ti biti potrebno ...
4. Savjet za početak ... upoznaj osnove rukovanja klavijaturom, preslušaj Stylove i pronađi OTS koji ti se sviđaju, i kao prvo i osnovno moraš shvatiti kako funkcioniraju registracije jer su one neizbježan dio Yamahinih aranžera

silver2002
15.10.2014, 13:17
Hvala puno... Ako negdje zapne, pitam ponovno.... :)

silver2002
29.10.2014, 14:21
e sad ljudovi moji.... posto ja nemam pravo na download sekciju moze li mi netko poslati kakv dobar zvuk brača?
neke tamburice sam skinuo ali su previse "piskutave" i "drvene" a trebao bih bas onak malo "metalniji" zvuk.
svjestan sam da se ne moze dobiti originalan ton ali barem da bude priblizno...
hvala puno unaprijed... :)