Pokaži Full Verziju : semplovi na pa 50
Moze li se pa50 napraviti da cita semplove?
Isto ko sto Jugo može da se napravi da bude dizelaš. Ima teoretske šanse ali nije to to. Bolje lepo doplati i kupi PA80 i sviraj ko čovek. Samo da znaš na PA80 mogu se srediti svi tritonovi semplovi uz malo truda mogu da rade i punije nego na samom Tritonu (ne pričam bezveze, ako ne veruješ poslaću ti demo) a o ritam mašini i da ne govorim. Veruj mi samo dobar semplovani bubanj i bas vrede, ono fabričko je truba, ja volim da cujem odsecan udarac bubnja i žicu od bas gitare, a ne da mulja i da ne znaš šta je šta.
poslusaj pa 50 sa semplovima ali kod coveka koj zna da odradi to je miki iz kragujevca
http://www.speedyshare.com/817516725.html
pa 50 secen demo ok
eto pa ako neko tvrdi da nemoze ja kazem
da moze
pozdrav
kad su sve semplovi prvoklasni ako hoces mozes dase obratis mikiju iz kragujevca
da tin odradi to sve
javi se ako te interesuje
pozdrav
nele ima pa 50 al "dizelas" prima semplove tako da....
Legendo Tako Je Imas Pravo Al Taj Dizel Radi Ko Mercedes Najboljeg Kalibra
Hehehehehe
Legendo Tako Je Imas Pravo Al Taj Dizel Radi Ko Mercedes Najboljeg Kalibra
Hehehehehe
pa to sam i hteo da kazem pa neka ti se jave ako hoce da vide da moze i dizel u juga
band_aduti
09.11.2007, 04:44
Citao sam foruma i procitao da na korgu pa80 moze staviti samplove
pa kako idie to moze li mi neko pomoci
HVALA band ADUTI Bitola Makedonija
band_aduti@yahoo.com
Dobro nam dosao u ekipu,
samo znas ,ima o toj temi jedno "dve tone" materijala,
pa ako se malo potrudis a i pazljivo procitas pravilnik sajta,
shvatices sta sam ti odgovrio!
Pozdrav za Bitola!!!
Nele druže sa svim poštovanjem ali prerada PA50 u PA80 je samo bacanje para...Onoliko koliko daš za preradu možeš da kupiš PA80,FMC card i stalak...Poštovanje mikiju za poso ali to više nije aktualno...Pa50 i sa "nadgradnjom" neće da zvuči ko PA80 i još plus PA80 bolje zvuči već zbog zvučnika,ljepši je izgled,itd...Meni su svjetovali da stavim HDD u Classica za 250eur...A ja za 30eur kupio Iomega Zip,ugradio ga unutra u klaviaturu,uzeo 5V sa floppy-a i loada ko da bi imo disk...Dakle neke stvari se ne isplati investirati...Najbolja opcija je kupiti solo klaviaturu (Le,Tr,Studio,Classic,Extreme,itd...) i preko Midi-ja vući na PA50...Inače prerada je brez veze...Pozdrav!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.