Pokaži Full Verziju : Tv lg 42lb5500
Dali neko od clanova foruma poseduje ovaj TV i dali hvata digitalni signal ?
Po specifikacijama tv poseduje DVB-T2 EMPG 4 sto je standard za Srbiju ali od signala nista. :(
Ne mogu da verujem,pre tri dana u specifikacijama za gore navedeni tv je pisalo DVB-T2,danas pogledam i pise DVB-T. Da sam gledao jednom pa ajd mozda sam pogresio ali gledao sam preko 5 puta,usporedjivao modele i znam dobro da je T2. Jel moguce da i oni menjaju informacije kako im odgovara? :mad:
nikad ne gledam te TV-e sto dolaze uz lcd, led, msm zajedno, to je toliko plasticna slika da nema dalje, pretvore dobru tv u crtani!! nemos gledat!!
obavezno uzmem externi dvb t2 i spojim ga HDMI kablom na taj led, lcd staa vec, i slika bude kvalitet, dlaku na coveku vidis koliko je cista. to preporucujem svima.
odem npr u trzni centar bingo kod nas, i stoje u izlogu 10 TV , od 200 do 500eu, sve na jednom plasticne slike. ja se pitam pa kako to nista oovo ne valja, i tako skontam da ne valjaju ti u njima reciveri, dal nacin spajanja, ili nisu kvalitetni sami od sebe.
samo externi na bilo koji i slika odlicnaa. naravno preeko HDMI, preko skarta isto plastika
Slika je odlicna,nemam zamerki na sliku duplo bolje nego na starom LCD Samsungu. Nego sam se sad iznervirao sto sam tako reci bacio pare i jos uzeo dva komada na osnovu informacija sa LG sajta,koje su izgledna bile pogresne.
Vrati ga nazad, imas pravo po zakonu jer ne ispunjava navedene specifikacije.
E da se nisam pravio pametan i uvezao oba iz Poljske,naravno skoro za duplo jeftinije nego sto su kod nas,mozda bi ih i vratio,sad sta je tu je. :D
nikadvisekorg
10.09.2014, 22:51
Pijaca Ilinci (Илянци), Sofija, dvb-t2 risiver 15e sa hdmi.
Kod nas u Srbiju nista ispod 40-50e.
Verovatno moze da se ubode i na ebay, dxcom ili aliexpress..... po toj ceni.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.