Pokaži Full Verziju : Martin Wisman PME 800
Pozdrav kolege, planirao sam kupiti mixetu za sobu da ne moram stalno da raspakujem razglas dok vezbam posto imam 2 10" koje su mi super za te stvari. Razmisljao sam o ovoj mixeti pa me zanima ima li ko iskustva sa njom i da li je bolja varijanta neki Behringer, mada ga ja licno izbegavam. Ili neka druga mixeta u tom cenovnom rangu (do 300e)
Dzabe ulazes novac. Bolje kupi neke studijske monitore, ili uzmi PMF800 ako vec hoces miksetu, sa njom ce moci da odradis i svirku...
Nije nije djabe,ja sam imao takvu miksetu i uopste nije losa za te pare,vrlo kvalitetna karoserija,zvuk nije los,vredi svaku paru.....
@milepsr kao sto sam vec rekao ne treba mi za svirku, imam powermate-a 3 potrebna mi je manja mixetica da je drzim u sobi da ne moram da raspakujem svaki put. Mislim da je pogodna za to,nisu mi bitni efekti posto ih svakako vucem iz klavijature.
Ja sam licno svirao manje kafica sa njom ili veci restoran gde se svira tise bez problema,samo sam vuko ex effect.....Znaci topla preporuka za vezbanje i kao rezervna mikseta.Uopste nek te ne plasi cena sto je toliko mala...Imas zasebne volume potenciometre za LINE,PHONES,Master EQ je zasebni za levi i desni zvucnik.Kinezi definitivno nisu stedeli...:)
@mrkocha
Onda bolje kupi monitore, progledaces.
@rocco
Probao sam PME i PMF, kupio PMF i koristio ga godinu dana. Cak je i PMF je u nekim trenucima bio slab, tako da se ne isplati ustedeti par destina eura i kupiti PME.
skoricnik
16.07.2014, 13:02
Idi na KupujemProdajem i nadji FBT Pickup 8, i resio si svoje muke. Samo pozuri, prodace se.
Sent from my iPhone using Tapatalk
acakasper
05.03.2016, 20:02
koji hall na martin wisman pmf je dobar?
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.