Pokaži Full Verziju : Korg microarranger
Pozdrav
Dal se isplati kupovati microarranger?
Jel se moze sporediti za pa50?
Imali ko izkustvo za Njim?
acakasper
30.05.2014, 19:16
evo imas ispod link sa temom vezano za ovaj korgov aranzer,imas dosta diskusije vezano za njega
http://yu-midi.org/forum/showthread.php?t=21547&highlight=micro
Dobro to Sam vec cito. Dal se mogu terce boje srediti
NikolayTheM
31.05.2014, 00:40
Hahaha pa naravno, to ti je najobicniji pa50 u malom kucistu.
Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2
Vazi ja mislim da im 16mb. Ima za 250€ Dal se isplati?
acakasper
31.05.2014, 18:02
sve zavisi u kakvom je stanju,proveri dali sve radi kako treba,po mom misljenju je jaci od pa50,za te pare se isplati.
Hvala acakasper. Ja imam sredjen Set od pa50 to bi trebo citati bez promijene
acakasper
31.05.2014, 21:40
mislim da bi trebalo da cita,99%,on ima sd slot.trebace ti neki sd adapter da prebacas fajlove.
Imam to vec. Mozeli stati na Micro cjeli Set? Jesili imo priliku sa sviras na njemu? Kako je tvoje misljenje?
acakasper
01.06.2014, 09:20
samo sam probao jednom prilikom,po meni nije losa spravica,jedino mi smetaju te minijaturne dirke,malo je neobicno za aranzer,ali verujem kada se naviknes da su ok.
Nema smisla poredit nesto sa drugim , sve ima svoju namjenu, kao i prednosti ,ali i mane , da nije tako ne bi se novi prizvod od iste kompanije ni pojavio, e sad je pitanje kolika je to razlika izmedju vec postojecih modela ista kategorije, i to je ono sto se svi slazemo , da nam daju sve pomalo na kasicicu , a [proizvodjaci uzimaju pare "lopatom", tako i taj mikro aranzer ako ne cita semplove, a nisam siguran jeli tako, ne vredi , onda bolje Pa 50, sa nekom nazovi standardnom klavijaturom.Poz.
Imo Sam pa-50 nije los. Meni se Micro dopada sto jem Mali i kompakt. Samo neznam kako su boje i ritmovi
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.