Pokaži Full Verziju : "oko mene sve" i "poplava" Aca pejovic namenski ritmovi
nesaband
27.02.2014, 14:57
Da li neko mozda ima namenske ritmove za pesme Oko mene sve i Poplava od Ace pejovica za bilo koji Rolandov aranzer.
Ako neko ima nesto od toga bio bih mu zahvalan da to podeli sa mnom.
Za pesmu oko mene sve mozes da iskoristis ritam od Dare-Zidovi malo ga samo izmenis ukoliko ti ne treba bas original ili ritam pod nazivom Now Hip Hop. Trebalo bi da ga imas u rolandu ukoliko ne postavicu ja ovde na sajt.
Uuuuu Nešo pogodio si ga u živac.... Nisam hteo da otvaram temu za to reko neko će postaviti ali nikako...meni treba za korga ... Poplavu sviram na DMX rumbi koja je onako punija u četvrtoj varijaciji a prvu varijaciju koristim za uvodne delove. A za Oko mene sve koristim sada ni ja neznam .. neku vrstu pop ritma iz fabričke baze druga stranica..... Elem, i meni bi ti ritmovi baš dobro došli, ma garant je neko kupio od La Nele ili ozkuckaoa pa neće da podeli sa nama :(
Evo @nesaband upravo sam uploadovao namenski za "Poplava" - Aco Pejovic & Ministarke, pa ga Download-uj cim ga moderatori odobre i vidi kakav je :) Nadam se da ce ti posluziti. Javi komentar kada probas. Inace link za skidanje kada bude odobren evo ga: http://www.yu-midi.org/forum/downloads.php?do=file&id=17763#axzz2ttW7G1jt
Pozdrav :)
nesaband
28.02.2014, 21:33
hvala Ace.na svirci sam pa cu u ponedeljak da preslusam posto i sutra i preksutra radim.
Dodato:
Ace vise nego odlicno....bravo majstore.....
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.