Pokaži Full Verziju : Pomoc oko slaganja boja u pa800
negovan90
09.02.2014, 14:37
Pozdrav kolege, skinuo sam set od Kosmajca(za njegov kronos je set), ali posto imam mogucnost da ubacim semplove kod mene to sam i uradio, e sad ovako, posto znam sigurno da kosmajac se nije mnogo zanimao sa kronosom(efekti itd.), ubacio sam istu ovakvu boju sa snimka kod mene u klavijaturi(ali su mi potrebni efekti da bi zvucala kao kod njega), koje efekte da stavim ? Evo snimka:
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/UAt0zPNsU9A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Pokusavati na PA80 dobiti sound kao na Kronosu, pa cak i sa istim samplovima je utopija. Mani se corava posla jer izmedju ta dva instrumenta stoji nepremostiva tehnoloska razlika.
mozes da stavis efekat koji hoces,ovo ces tesko da izvuces da zvuci ovako...
kad skupis pare,kupis klavijaturu i eto,zvucace tako :)
srdjan motif
09.02.2014, 18:25
ubacish malo phaser ili flanger probaj to, ton nece biti isti naravno ali ce biti slicno.
Ajde da si to probao na Pa600 pa hajd.... =))=))=)) , Boja koju uzgred ne svira Kosmajac i nije sa Kosmajčevog Kronosa, nije po meni nista posebno. Posebno je cini ta terca u kojoj je odrađena. Ispravite me ako grešim ali ovo je mono boja, zar ne? Cini mi je da je previse nekako sasečena ( cut)... Treba sa ove tacke gledista biti kreativan i originalan sto se tice boja, nije uzivanje prepisivati. Sto se tice efekata meni je malo zafalilo hall-a,... Na ovom snimku koliko ja čujem nema ni phaser a ni flanger.... Suva ko barut ( mozda EQ i blagi HALL ali se skoro i necuje...)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.