Pokaži Full Verziju : drum kit pa50
Pozdrav.
Imam jedan nazovi problemcic pa se nadam da ce mi neko pomoci.
Imam korga pa50 i u njemu je ucitan Jalelive set,e sad kada ja hocu da na bilo koji ritam koji sam nahnadno ubacio u klavijaturu
povucem drum kit iz jalelive seta ne zvuci kao na ritmovima koji se nalaze u setu.
Da li neko zna sta treba da uradim da drum kit zvuci isto,i dal je to uopste moguce.
Moja predpostavka je da elementi bubnja nisu po general midi standardu, te da je drum traka u tim ritmovima prilagodjena tom rasporedu. Pogledaj kako su rasporedjeni elemnti bubnja. Ili da nove ritmove kucas po tom bubnju ili da taj bubanj prekombinujes na general midi raspored, ali onda i sve ritmove iz tog seta ces morati da promenis.
acakasper
05.02.2014, 19:14
ili da ubacis drum kit iz tog seta sto si iZ njega uzeo ritam.
naravno da je moguce.. rijec je o efektu koj je stavljen na bubanj.. Compresor.. samim ti kako je slozen u soundu u editu bubnja sve dok taj isti efekat ne dodas na ritam i ne pojacas ga na traci bubnja. on ne radi... nadam se da si me shvatio ?
@mojjmbg
Posto imam neki srednji nivo znanja podesavanja klavijature ako ti nije problem malo blize da mi objasnis.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201984823276874&set=vb.1074186123&type=3&theater
Nebojsa... ovo je identicni slucaj.... samo drugi bubanj u pitanju
palachinak
07.02.2014, 00:01
Mislim da je Velja u pravu, ja sam pre neki dan ubacio taj set, boje su odlicne, ali mi njegov set bubnjeva ide na zivce, na nekim ritmovima radi dobro a na nekim ubi, pogotovo na rumbama !!! Ubacio sam ************ ritmove u njegov set, posto oni vuku Std Kit, savetujem i tebi, ako hoces poslacu ti !!!
isprobao sam ovo sto kaze @mojjmbg i nisam uspeo,u svakom slucaju hvala.
@palachinka ajde ako mozes posalji mi te ritmove pa da i to isprobam.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.